Apple : Γιατί μειώνει την παραγωγή Vision Pro

Apple : Γιατί μειώνει την παραγωγή Vision Pro

Η Apple αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα του Vision Pro. Mια αναφορά υποδηλώνει ότι η καθυστέρηση οφείλεται κυρίως σε προβλήματα κατασκευής και όχι σε απαιτήσεις προγραμματιστών.

H Apple έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για την παραγωγικότητα των συνεργατών της στην κατασκευή. Το κύριο πρόβλημα είναι με τις οθόνες micro-OLED για τα μάτια του χρήστη και τον κυρτό φακό που βλέπει προς τα έξω.

Αν και η Sony και η TSMC παρείχε τις οθόνες micro-OLED για τα πρωτότυπα, η ταυτότητα του προμηθευτή για παραγωγή μεγάλης κλίμακας παραμένει άγνωστη.

Η Apple φέρεται να σχεδιάζει να κατασκευάσει λιγότερες από 400.000 μονάδες ακουστικών το 2024. Η έκθεση τονίζει ότι δύο προμηθευτές συγκεκριμένων εξαρτημάτων έχουν αποκαλύψει ότι η Apple έχει ζητήσει εξαρτήματα μόνο για 130.000 έως 150.000 μονάδες τον πρώτο χρόνο.

Αυτή η σημαντική μείωση στις εκτιμήσεις παραγωγής σηματοδοτεί μια απόκλιση από τον προηγούμενο στόχο εσωτερικών πωλήσεων της Apple για 1 εκατομμύριο μονάδες τους πρώτους 12 μήνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *