Bing Image Creator: είναι πλέον πολύ πιο γρήγορο

Bing Image Creator: είναι πλέον πολύ πιο γρήγορο

Η Microsoft αποφάσισε να μην δημοσιεύσει μια ενημέρωση ανάπτυξης του Bing Chat στο επίσημο ιστολόγιο Bing αυτή την εβδομάδα. Αυτό είναι πιθανότατα λόγω των εορτών της Ημέρας Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έγινε καμία δουλειά στο Bing Image Creator.

Το Bing Image Creator έλαβε κάποιες βελτιώσεις στο backend αυτή την εβδομάδα, οι οποίες θα μειώσουν τον “χρόνο δημιουργίας εικόνας κατά 30%.

Ο επικεφαλής της Διαφήμισης και των Υπηρεσιών Ιστού της Microsoft, ήταν επίσης απασχολημένος ως συνήθως απαντώντας σε ερωτήσεις του Bing Chat αυτή την εβδομάδα. Ένα άτομο ρώτησε πότε θα ξεκινήσει η υποσχόμενη υποστήριξη plug-in τρίτου μέρους. Ο Parakhin απάντησε : “Απομένουν μερικές εβδομάδες ακόμα. Εργαζόμαστε για τα προβλήματα επίκλησης, αλλά με μεγάλη αυτοπεποίθηση.”

Ένα άλλο άτομο ρώτησε πότε η δυνατότητα αναγνώρισης εικόνας . που έχει δοκιμαστεί από μικρό αριθμό χρηστών του Bing Chat, θα έβγαινε επίσημα ζωντανά για όλους. Η απάντηση του υπεύθυνου ήταν: “Σχεδιάζαμε να το κάνουμε αυτήν την εβδομάδα, αλλά ανακαλύφθηκαν ένα σωρό άσχετα σφάλματα JavaScript στο πακέτο, οπότε θα πρέπει να καθυστερήσουμε λίγο. Ας ελπίσουμε ότι την επόμενη εβδομάδα.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *