Twitter : Σύντομα με  υποστήριξη κλήσεων βίντεο και ήχου

Twitter : Σύντομα με  υποστήριξη κλήσεων βίντεο και ήχου

Το Twitter θα εισαγάγει μια νέα δυνατότητα : την υποστήριξη κλήσεων βίντεο και ήχου.

Η Senior Product Designer στο Twitter δημοσίευσε μια εικόνα στον δικό της λογαριασμό Twitter . Εκεί φαίνεται να δείχνει τη δυνατότητα των χρηστών να στέλνουν DM σε ένα άτομο και στη συνέχεια να αλλάζουν είτε σε ακουστική είτε σε βιντεοκλήση.

Νωρίτερα φέτος, ο ιδιοκτήτης του Twitter Έλον Μασκ επιβεβαίωσε με δική του ανάρτηση στο Twitter:

“Σύντομα θα υπάρχει φωνητική συνομιλία και συνομιλία μέσω βίντεο από εσάς σε οποιονδήποτε σε αυτήν την πλατφόρμα. Έτσι , θα μπορείτε να μιλάτε με άτομα οπουδήποτε στον κόσμο χωρίς να τους δίνετε τον αριθμό τηλεφώνου σας.”

Η δυνατότητα έρχεται πολύ σύντομα. Ωστόσο, είναι πιθανό να είναι ένα επιπλέον όφελος για την υπηρεσία Twitter Blue, που κοστίζει 8 $ το μήνα. Αυτή η υπηρεσία προσθέτει επίσης λειτουργίες όπως μηνύματα μεγαλύτερου μήκους χαρακτήρων, δυνατότητα επεξεργασίας μιας ανάρτησης έως και μία ώρα μετά τη δημοσιοποίηση και πολλά άλλα.

Το Twitter χρειάζεται κάποια καλή δημοσιότητα αυτή τη στιγμή. Η υπηρεσία έχει αναστατώσει πολλούς από τους χρήστες της τις τελευταίες ημέρες με αποφάσεις. Θα κάνει επίσης χρήση της δυνατότητας TweetDeck της εταιρείας μόνο για επαλήθευση συνδρομητών Twitter Blue τον Αύγουστο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *