Microsoft 365 Insiders με iPad :Νέες δυνατότητες

Microsoft 365 Insiders με iPad :Νέες δυνατότητες

Οι Microsoft 365 Insiders έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια άλλη νέα δυνατότητα προτού γίνει γενικά διαθέσιμη. Μπορούν να ελέγξουν τις νέες λειτουργίες εκθέτη και συνθηκών στην εφαρμογή σημειώσεων OneNote για το iPad της Apple

Η ανάρτηση ιστολογίου της Microsoft δηλωθείς:

“Ακούσαμε τα σχόλιά σας ότι πολλοί από εσάς χρησιμοποιείτε συχνά εκθέτη και συνδρομή σε άλλα προγράμματα και πλατφόρμες και θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε και στο OneNote για iPad. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραδώσουμε! Με αυτήν την ενημέρωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εκθέτη και τον δείκτη από την καρτέλα Αρχική σελίδα για να δημιουργήσετε γρήγορα ακριβείς εξισώσεις, εμπορικά σήματα, υποσημειώσεις, τύπους και άλλες σημειώσεις στις σημειώσεις σας.

onenote for ipad

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία, εκκινήστε πρώτα την εφαρμογή OneNote για iPad. Στη συνέχεια, πατήστε το Περισσότερες επιλογές μορφοποίησης κουμπί στην καρτέλα Home. Στη συνέχεια, απλώς πατήστε σε οποιοδήποτε από τα Εκθέτης(Superscript) ή Υπογεγραμμένη επιλογή. Οι κάτοχοι iPad που χρησιμοποιούν πληκτρολόγιο μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε αυτές τις λειτουργίες με τις ακόλουθες συντομεύσεις πληκτρολογίου.

  • Για να χρησιμοποιήσετε τον εκθέτη, πατήστε Command + Shift + + (σύμβολο συν).
  • Για να χρησιμοποιήσετε τον δείκτη, πατήστε Command + + (σύμβολο συν).

Η Microsoft προσφέρει επίσης μερικά παραδείγματα για τον τρόπο χρήσης αυτών των νέων δυνατοτήτων:

  • Προσθέστε μικρότερους αριθμούς ή σύμβολα πάνω από μια γραμμή κειμένου. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για μαθηματικούς συμβολισμούς ή για προσθήκη υποσημειώσεων.
  • Προσθέστε μικρότερους αριθμούς ή σύμβολα κάτω από μια γραμμή κειμένου χρησιμοποιώντας δείκτη κατά την αναφορά σε χημικούς τύπους ή την προσθήκη παραπομπών.

Οι χρήστες του Microsoft 365 που διαθέτουν iPad και διαθέτουν την εφαρμογή OneNote με έκδοση 2.75 (Build 23070301) ή μεταγενέστερη έκδοση, μπορούν να έχουν πρόσβαση στις λειτουργίες εκθέτη και δευτερεύοντος κειμένου. Αναμένεται να γίνουν γενικά διαθέσιμα για όλους τους χρήστες του Microsoft 365 τον Αύγουστο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *