Threads: Χρησιμοποιείται λιγότερο πια

Threads: Χρησιμοποιείται λιγότερο πια

Η εφαρμογή συνομιλίας Threads του Instagram που βασίζεται σε κείμενο έγινε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες . Αυτή την στιγμή , έχει πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας. Ωστόσο, σημειώθηκε πτώση της αφοσίωσης των χρηστών στην πλατφόρμα.

Τα στοιχεία από SimilarWeb και Sensor Tower εμφανίζουν πτώση στους καθημερινούς ενεργούς χρήστες και στον χρόνο στα Threads. Το Sensor Tower κατέγραψε πτώση περίπου 20% στους ημερήσιους ενεργούς χρήστες την Τρίτη και την Τετάρτη σε σύγκριση με το Σάββατο. Επίσης, υπάρχει πτώση στο μέσο χρόνο που αφιέρωναν οι χρήστες στην εφαρμογή από 20 σε 10 λεπτά.

Threads

Από την άλλη πλευρά, τα δεδομένα από το Similarweb υποδηλώνουν ότι υπήρξε πτώση της τάξης του 25% στους καθημερινούς ενεργούς χρήστες μετά της 7 Ιουλίου. Υπήρχαν περίπου 36,6 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες στο Android τη Δευτέρα.

Ο μέσος χρόνος που ξόδεψαν οι χρήστες στις ΗΠΑ μειώθηκε από 20 λεπτά στις 6 Ιουλίου σε περίπου 8 λεπτά στις 10 Ιουλίου. Να σημειωθεί ότι το Threads είναι ένα νέο όνομα στην αγορά και μπορεί να χρειαστεί λίγο για να σταθεροποιηθούν οι αριθμοί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *