Huawei Mate 60 RS Ultimate Design : γίνεται επίσημο

Huawei Mate 60 RS Ultimate Design : γίνεται επίσημο

Η συνεργασία της Huawei και της Porsche Design στην δημιουργία τηλεφώνων και smartwatches της σειράς Mate ειδικής έκδοσης υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά αυτή η συνεργασία έληξε με το Mate 50 RS Porsche Design πέρυσι. Η Huawei εισέρχεται τώρα σε μια νέα φάση με τη σειρά Ultimate Design. Το Mate 60 RS Ultimate Design είναι η πρώτη συσκευή στη νέα σειρά premium.

Από πλευράς προδιαγραφών, το Mate 60 RS Ultimate Edition είναι πανομοιότυπο με το Mate 60 Pro+ . Διαθέτει LTPO OLED 6,82 ιντσών, chipset Kirin 9000s, κάμερες 48MP + 48MP + 40MP και μπαταρία 5.000 mAh.

Ωστόσο, υπάρχουν αξιοσημείωτες οπτικές αλλαγές. Το Mate 60 RS Ultimate διαθέτει κεραμική πλάτη και νησίδα κάμερας σε σχήμα οκτάγωνου. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κόκκινο και μαύρο χρώμα με φινιρίσματα διπλού τόνου.

Η Huawei προσφέρει επίσης αποκλειστικά δωρεάν προνόμια ενός έτους για κατόχους Mate 60 RS Ultimate Design που κάνουν αίτηση για Κάρτα Huawei.

Αυτά περιλαμβάνουν υπηρεσία VIP lounge σε αεροδρόμια και σιδηροδρομικούς σταθμούς, ασφάλιση καθυστέρησης πτήσης, συμβουλευτική δικηγόρων και μαθήματα ιππασίας μεταξύ άλλων. Η Huawei πουλάει επίσης αποκλειστικές προστατευτικές θήκες Star Diamond σε μαύρο και κόκκινο. Αυτές καλύπτουν το μπροστινό και το πίσω μέρος του Mate 60 RS Ultimate.

Huawei Mate 60 RS Ultimate Design goes official

Το Huawei Mate 60 RS Ultimate Design διατίθεται σε μαύρο και κόκκινο χρώμα. Πωλείται για 11.999 CNY (1.641 $) στην έκδοση 16/512 GB και 12.999 CNY (1.778 $) για την έκδοση 16 GB RAM και αποθήκευσης 1 TB. Οι ανοιχτές πωλήσεις στην Κίνα θα ξεκινήσουν αργότερα αυτόν τον μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *