Reddit : Νέες υπηρεσίες

Reddit : Νέες υπηρεσίες

Το Reddit ανακοίνωσε την έναρξη του Προγράμματός του Contributor. Eίναι η τελευταία κίνηση στην προσπάθειά του να επαναφέρει τους χρήστες στην πλατφόρμα . Στόχος είναι η επιβράβευση των χρηστών που δημοσιεύουν ποιοτικό περιεχόμενο στην κοινότητα του Reddit.

Το ποσό του κάρμα που έχει ένας χρήστης επηρεάζει άμεσα το ποσό που μπορεί να κερδίσει. Οι λογαριασμοί που έχουν μέχρι 4.999 κάρμα που κερδίζουν 0,90 $ ανά 1 χρυσό θα αυξάνεται σε 1 $ ανά χρυσό όταν ο λογαριασμός ξεπεράσει τα 5.000 κάρμα. Οι χρήστες πρέπει να κερδίσουν 10 χρυσά μέσα σε μια περίοδο 30 ημερών για να είναι επιλέξιμοι για πληρωμή. Διαφορετικά μεταφέρεται στην επόμενη περίοδο.

Το Reddit έχει παράσχει μια σύντομη περίληψη του τρόπου λειτουργίας του προγράμματος και ποιες είναι οι απαιτήσεις στον ιστότοπό του

Οι πληρωμές από το πρόγραμμα θα καταβάλλονται σε μηνιαία βάση σε δολάρια ΗΠΑ . Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν τα απαραίτητα φορολογικά έγγραφα για να μπορούν να λαμβάνουν χρήματα από τις αναρτήσεις στο Reddit.

Επιπλέον, το Reddit απαιτεί από τους χρήστες να έχουν επαληθευμένο λογαριασμό Stripe για να λαμβάνουν πληρωμές. Αυτός είναι ο επιλεγμένος συνεργάτης πληρωμών του Reddit, ο οποίος δηλώνει ότι “μπορεί να αλλάξει κατά την απόλυτη κρίση μας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *