OnePlus Open: Τελευταίες διαρροές

OnePlus Open: Τελευταίες διαρροές

Η OnePlus ξεκίνησε την καμπάνια της για δημιουργία διαφημιστικών εκστρατειών για το Open . Κυκλοφορεί ένα διαφημιστικό βίντεο που έδειχνε τη συσκευή από ορισμένες γωνίες. Επιπρόσθετα, έκρυβε κάτι που φαινόταν σαν ένα τεράστιο νησί κάμερας στην πλάτη της.

Τώρα, εμφανίστηκαν διαρροές του αναδιπλούμενου smartphone που δείχνουν κάθε λεπτομέρεια. Και πράγματι, υπάρχει μια τεράστια περιοχή κάμερας στο πίσω μέρος.

OnePlus Open leaked renders

Τα renders υποδηλώνουν ότι το OnePlus Open θα προσφέρεται σε δύο χρωματισμούς – ένα μαύρο ψεύτικο δέρμα και ένα γυάλινο πράσινο. Το τηλέφωνο θα τροφοδοτείται από το chipset Snapdragon 8 Gen 2 της Qualcomm. Ωστόσο, η Qualcomm θα παρουσιάσει τον Snapdragon 8 Gen 3 μέσα σε λίγες μόνο ημέρες μετά από αυτό, και αυτό θα αφήσει το Open σε άβολο σημείο.

Μια φημολογούμενη τιμή στις ΗΠΑ είναι 1.699 $, που είναι μόλις 100 $ λιγότερο από Samsung Galaxy Z Fold5 . Επομένως, δεν είναι δυνατό να τοποθετήσετε το Open σε ένα πιο προσιτό σημείο της αγοράς.

More OnePlus Open leaked renders

Τέλος πάντων, το OnePlus Open θα διαθέτει έως και 16 GB LPDDR5X RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου . Η εξωτερική του οθόνη είναι 6,31 ιντσών και η κύρια οθόνη 7,8 ιντσών που προέρχεται από την BOE. Λέγεται ότι θα γίνει επίσημο στις 19 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με προηγούμενες φήμες, θα έχει κύρια κάμερα 48 MP, ultrawide 48 MP και κάμερα οπτικού ζουμ 64 MP 3x.

Το smartphone θα φτάσει στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη τουλάχιστον, αλλά όχι στη Γερμανία. Και αυτό λόγω της συνεχιζόμενης διαμάχης για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της μητρικής εταιρείας Oppo με τη Nokia στη χώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *