WhatsApp Android :  Με ανανεωμένο περιβάλλον

WhatsApp Android :  Με ανανεωμένο περιβάλλον

Το WhatsApp ξεκίνησε τη διάθεση της ανανεωμένης διεπαφής χρήστη Android σε ένα περιορισμένο σύνολο δοκιμαστών beta. Είναι διαθέσιμη ως μέρος της πρόσφατης έκδοσης beta του WhatsApp για Android 2.23.21.12 στο Google Play, αναφέρει το WABetaInfo.

Η βελτιωμένη διεπαφή χρήστη του WhatsApp βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και αρκετούς μήνες. Το UI εμπνευσμένο από το Material Design 3 φέρνει νέα εικονίδια και χρώματα στο τραπέζι. Άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν μια νέα ματιά στα συννεφάκια συνομιλίας και το κουμπί αιωρούμενης δράσης.

Η ενημερωμένη διεπαφή WhatsApp για Android εμφανίζει το εικονίδιο προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία μαζί με άλλες επιλογές, όπως Κάμερα και Αναζήτηση. Επίσης, η εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων ενημέρωσε τα σκούρα και ανοιχτόχρωμα θέματα με νέο πράσινο χρώμα. Οι νέες αλλαγές διεπαφής χρήστη είναι επίσης ορατές σε περιορισμένο αριθμό ελεγκτών που εκτελούν την τελευταία έκδοση beta του WhatsApp Business.

Η λειτουργία αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περισσότερους χρήστες τις επόμενες εβδομάδες. Έτσι, θα μπορούσε να είναι πιθανό η νέα διεπαφή WhatsApp να χρειαστεί λίγο χρόνο για να φτάσει στη συσκευή σας Android.

Τους τελευταίους μήνες, το WhatsApp πρόσθεσε μια σειρά από νέες δυνατότητες για να κάνει το messenger να είναι ισχυρό απέναντι στους ανταγωνιστές. Η λίστα περιλαμβάνει ανανεωμένη έκδοση για macOS, Φωτογραφίες HD, HD βίντεο, άμεσα μηνύματα βίντεο, και πολλούς λογαριασμούς σε μία συσκευή.

Το WhatsApp επέτρεψε στις επιχειρήσεις να δέχονται παραγγελίες και να κάνουν κράτηση εισιτηρίων χωρίς να εγκαταλείψουν την υπηρεσία. Κυκλοφόρησε μια δυνατότητα που ονομάζεται Ροές που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δημιουργούν προσαρμόσιμες φόρμες και πλούσια μενού μέσα στην εφαρμογή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *