Xiaomi 14 και Xiaomi 14 Pro: Πότε παρουσιάζονται

Xiaomi 14 και Xiaomi 14 Pro: Πότε παρουσιάζονται

Το Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm πρόκειται να παρουσιαστεί νωρίτερα φέτος από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια. Η ετήσια εκδήλωσή του στη Χαβάη πραγματοποιείται μεταξύ 24 Οκτωβρίου και 26 Οκτωβρίου. Η Xiaomi θέλει να είναι εκεί.

Η Xiaomi θέλει οπωσδήποτε να είναι ο πρώτος κατασκευαστής τηλεφώνων που θα ανακοινώσει νέες συσκευές με το νέο chipset . Έτσι θα το κάνει στις 27 Οκτωβρίου, την επομένη της λήξης του Snapdragon Summit της Qualcomm. Η παρούσα ανακοίνωση θα είναι του Xiaomi 14 και Xiaomi 14 Pro ναυαρχίδα που είναι οι διάδοχοι του Xiaomi 13 και Χiaomi 13 Pro.

Οι συσκευές Xiaomi 14 φέρεται να φτάσουν με νέο σχεδιασμό, κάμερες ρυθμισμένες από τη Leica με τρεις διαφορετικές εστιακές αποστάσεις. Θα διατίθενται με MIUI 15 που βασίζεται στο Android 14. Το Pro θα έχει πλαίσιο τιτανίου και δορυφορική συνδεσιμότητα. Και τα δυο μοντέλα έχουν ήδη πιστοποιηθεί προς πώληση στην Κίνα από τις αρμόδιες αρχές . Μπορούμε επίσης να αναμένουμε αναβαθμίσεις όσον αφορά την οθόνη, τις δυνατότητες της κάμερας, τη γρήγορη φόρτιση, τη χωρητικότητα της μπαταρίας και τον κινητήρα δόνησης. Η μαζική παραγωγή του διδύμου φαίνεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *