Microsoft Outlook: Νέες δυνατότητες

Microsoft Outlook: Νέες δυνατότητες

Σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τα συμβάντα που καταγράφετε στο Outlook ετοιμάζει η Microsoft Συγκεκριμένα, θα σας επιτρέψει την υπενθύμιση ενός απορριφθέντος συμβάντος στο εικονικό ημερολόγιο του Outlook.

Σε μια ανάρτηση στο blog, η Microsoft δήλωσε:

Στις Ρυθμίσεις, μόλις ενεργοποιήσετε τη λειτουργία, τα απορριφθέντα συμβάντα δεν θα εξαφανιστούν πλέον. Θα παραμείνουν στο ημερολόγιό σας, ώστε να μπορείτε εύκολα να ανακαλείτε σχετικές πληροφορίες ή έγγραφα, να βρείτε συσχετισμένες συνομιλίες . Ακόμα , μπορείτε να προβείτε σε ενέργειες όπως η ενημέρωση της προηγούμενης απάντησής σας (RSVP) και η προώθηση της σε κάποιον άλλον. Όλα αυτά διατηρώντας την ατζέντα σας ελεύθερη εκείνη τη στιγμή.

Μόλις κυκλοφορήσει η ενημέρωση του Outlook, οι χρήστες μπορούν να μεταβούν στην επιλογή Ρυθμίσεις >Ημερολόγιο >Εκδηλώσεις και προσκλήσεις >Αποθήκευση συμβάντων που απορρίφθηκαν, Τσεκάρετε την επιλογή Εμφάνιση απορριφθέντων συμβάντων στο ημερολόγιό σας. Τώρα, τυχόν απορριφθέντα συμβάντα ημερολογίου ή προσκλήσεις σε συσκέψεις θα συνεχίσουν να εμφανίζονται στο ημερολόγιό σας του Outlook. Αυτή η δυνατότητα θα είναι επίσης ορατή στην κλασική εφαρμογή Outlook για Windows, μαζί με το Microsoft Teams και τις εφαρμογές τρίτων.

Η Microsoft λέει ότι αυτή η νέα δυνατότητα θα αρχίσει να κυκλοφορεί κάποια στιγμή στο δεύτερο μισό του Νοεμβρίου για τους χρήστες του Outlook. Τα συμβάντα ημερολογίου που αποστέλλονται μέσω όλων των εκδόσεων θα διατηρηθούν εάν ο χρήστης το επιθυμεί.

Η μόνη εξαίρεση θα είναι εάν αποστέλλεται μια πρόσκληση ημερολογίου από το κλασικό Outlook για Windows. Εάν ένας χρήστης απορρίψει τη συγκεκριμένη εφαρμογή, δεν θα διατηρηθεί στο ημερολόγιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *