Google Bard AI : με νέες βελτιώσεις

Google Bard AI : με νέες βελτιώσεις

Η υπηρεσία Bard AI της Google συνεχίζει να αναπτύσσεται και να ενημερώνεται . Αυτή την εβδομάδα, κοινοποιήθηκαν δύο μικρές αλλά ενδιαφέρουσες αλλαγές στο chatbot.

Οι χρήστες του Bard και του Workplace μπορούν τώρα να χρησιμοποιήσουν το chatbot για να συνοψίσουν περισσότερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι σημειώσεις του patch ανέφεραν:

Κάνουμε ένα μικρό βήμα για να βελτιώσουμε την ποιότητα και να κάνουμε την επέκταση χώρου εργασίας πιο χρήσιμη. Αυτό γίνεται , συνοψίζοντας περισσότερα από τα email σας. Μερικές φορές χρειάζεστε απλώς μια ενημέρωση, επομένως βελτιώνουμε τον τρόπο με τον οποίο ο Bard μπορεί να καταλάβει πότε χρειάζεστε τα πιο πρόσφατα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η Google είχε δηλώσει προηγουμένως ότι τα δεδομένα Workspace ενός χρήστη δεν θα χρησιμοποιηθούν για την εκπαίδευση του μοντέλου του Bard. Η επέκταση χώρου εργασίας μπορεί επίσης να απενεργοποιηθεί.

Η άλλη μικρή προσθήκη στο Bard σχετίζεται με την κοινή χρήση των συνομιλιών σας με το chatbot με πραγματικούς ανθρώπους. Εάν η κοινόχρηστη συνομιλία σας περιλαμβάνει μια μεταφορτωμένη εικόνα, αυτή η εικόνα θα συμπεριληφθεί τώρα όταν τη στέλνετε σε άλλους. Η Google δήλωσε:

Η προσθήκη μιας εικόνας στην προτροπή σας μπορεί να ανεβάσει τη δημιουργικότητά σας σε νέα ύψη. Τώρα που οι άλλοι μπορούν να δουν την εικόνα που χρησιμοποιήσατε στην προτροπή σας, θα μπορέσουν να εκτιμήσουν καλύτερα τη δημιουργική σας διαδικασία . Μπορούν μετά να συνεχίσουν τη συνομιλία με τον Bard με τον δικό τους τρόπο.

Τον περασμένο μήνα, η Google ανακοίνωσε ότι οι διαχειριστές του ιστότοπου έχουν δύο επιλογές. Είτε να επιτρέψουν στον Bard να έχει πρόσβαση στο περιεχόμενό τους στον ιστό είτε να ενημερώσουν ότι το περιεχόμενο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για την εκπαίδευση του chatbot.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *