Elon Musk:  θέλει το X να αντικαταστήσει χρηματοοικονομικές εφαρμογές

Elon Musk: θέλει το X να αντικαταστήσει χρηματοοικονομικές εφαρμογές

Ο Elon Musk εξακολουθεί να εργάζεται για τα δικά του όνειρα. Θέλει να φτιάξει μια «σούπερ εφαρμογή» με το X (πρώην Twitter) που θα έχει τεράστιες δυνατότητες.

Ο Μασκ θέλει το X να είναι η πιο δημοφιλής οικονομική εφαρμογή σε ένα χρόνο. Στη συνάντηση, ο Μασκ είπε ότι θέλει το X να είναι το κέντρο όλων των πραγμάτων που σχετίζονται με τα χρήματα.

Επιπλέον, φαίνεται ότι η διευθύνουσα σύμβουλος της X, Linda Yaccarino, δηλώνει ότι βλέπει ότι θα γίνει μια «πλήρη ευκαιρία» το επόμενο έτος. Ο Έλον Μασκ, από την άλλη πλευρά, έχει θέσει ορισμένες αυστηρές προθεσμίες για την κυκλοφορία του χαρακτηριστικού. Δήλωσε «θα μου έτρεφε το μυαλό αν δεν το είχαμε κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του επόμενου έτους».

Elon Musk

Νωρίτερα φέτος, αποκάλυψε ότι το X του Έλον Μασκ είχε αποκτήσει άδειες διαχείρισης χρημάτων ή νομισμάτων σε επτά πολιτείες των ΗΠΑ. Η άδεια επιτρέπει στο X να διευκολύνει τις τραπεζικές και ηλεκτρονικές μεταφορές.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ο Μασκ εργάζεται σε μια πλατφόρμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Ο Μασκ μαζί με άλλους κυκλοφόρησαν το X.com πριν από περίπου δύο δεκαετίες. Το X αργότερα μετονομάστηκε σε PayPal και πουλήθηκε στο eBay . Ο Μασκ, ωστόσο, εξακολουθεί να πιστεύει στην ίδια ιδέα και σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το playbook που έγραψε για το PayPal για να νικήσει το PayPal με το X.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *