Samsung: λειτουργία ζουμ με AI

Samsung: λειτουργία ζουμ με AI

Η σειρά Samsung Galaxy S24 αναμένεται να φέρει νέες τεχνολογίες. Μια από αυτές είναι και η ISOCELL Zoom Anyplace . Αυτή είναι μια δυνατότητα που ενεργοποιείται από τους αισθητήρες εικόνας 200 megapixel.

Το Zoom Anyplace επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν ταυτόχρονα μια ευρυγώνια και μεγέθυνση προβολή στο ίδιο βίντεο. Χρησιμοποιεί επεξεργασία AI στη συσκευή για να παρακολουθεί αυτόματα τα θέματα που κινούνται στο κάδρο. Η Samsung ισχυρίζεται ότι η λειτουργία είναι ικανή για 4x ζουμ χωρίς απώλειες κατά την εγγραφή βίντεο 4K.

Το Zoom Anyplace επιτρέπει επίσης την ομαλή μεγέθυνση και σμίκρυνση κατά τη λήψη βίντεο. Η Samsung δηλώνει ότι τα θέματα στην άκρη του πλαισίου μπορούν ακόμα να παρακολουθούνται αποτελεσματικά. Η τεχνολογία θα λειτουργήσει με τον ISOCELL HP2 200MP. Αυτό μας δείχνει ότι είναι πολύ πιθανή η τοποθέτηση του στο S24 Ultra.

Επιπλέον, η Samsung παρουσίασε το «End-to-End AI Remosaic» για να μειώσει δραστικά τους χρόνους επεξεργασίας εικόνας για λήψεις υψηλής ανάλυσης. Εκτελώντας remosaicing και επεξεργασία σήματος παράλληλα χρησιμοποιώντας AI, η Samsung ισχυρίζεται ότι μπορεί να πάρει τον μισό χρόνο για να μετατρέψει μια εικόνα 200MP. Αυτή η παράλληλη προσέγγιση έχει ως αποτέλεσμα καλύτερη λεπτομέρεια και αναπαραγωγή χρωμάτων σε σύγκριση με την παραδοσιακή διαδοχική επεξεργασία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *