X : Διαφημίζει  δύο νέα προγράμματα συνδρομής

X : Διαφημίζει δύο νέα προγράμματα συνδρομής

Το X, το κοινωνικό δίκτυο παλαιότερα γνωστό ως Twitter, διαφημίζει δύο νέα επίπεδα συνδρομής για χρήστες του διαδικτύου. Θα ενταχθούν στο επίπεδο Premium που κυκλοφόρησε προηγουμένως, το οποίο κοστίζει 8 $ το μήνα.

Το νέο βασικό επίπεδο θα κοστίζει 3 $ το μήνα ή 32 $ για ένα χρόνο. Αυτό θα προσφέρει “πρόσβαση στις πιο βασικές λειτουργίες Premium”. Αυτό σημαίνει ότι οι συνδρομητές θα μπορούν να επεξεργάζονται και να αναιρούν αναρτήσεις . Επίσης, θα μπορούν να γράφουν μεγαλύτερες αναρτήσεις, αλλά δεν θα λαμβάνουν το μπλε σημάδι επιλογής “επαληθευμένο”.

Το επίπεδο Premium των 8 $ το μήνα (84 $ για ένα χρόνο) (παλαιότερα γνωστό ως Twitter Blue) δεν θα εξαφανιστεί . Επομένως τα άτομα που εγγράφονται σε αυτό το πρόγραμμα θα εξακολουθούν να λαμβάνουν λειτουργίες όπως το μπλε σημάδι ελέγχου επαληθευμένου λογαριασμού και το 50 τοις εκατό μειωμένες διαφημίσεις.

Το νέο επίπεδο συνδρομής Premium+ κοστίζει 16 $ το μήνα ή 168 $ το χρόνο. Αυτό το σχέδιο θα απαλλαγεί πλήρως από τις διαφημίσεις τόσο για τα χρονοδιαγράμματα For You όσο και για το Following .Θα προσφέρει επίσης τη μεγαλύτερη ώθηση στις απαντήσεις των συνδρομητών. Το νέο επίπεδο θα διαθέτει πλήρη πρόσβαση στα εργαλεία δημιουργών του X.

Αυτά τα νέα επίπεδα έρχονται περίπου ένα χρόνο αφότου ο Έλον Μασκ ολοκλήρωσε την εξαγορά της εταιρείας κοινωνικής δικτύωσης. Έκτοτε έχει κάνει πολλές αλλαγές στην υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένης μιας αλλαγής ονόματος για την οποία πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να μην είναι ευχαριστημένοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *