Microsoft Teams Meet : Τι παρέχει

Microsoft Teams Meet : Τι παρέχει

Από τα μέσα της χρονιάς, υπήρχαν πληροφορίες για μια νέα εφαρμογή Meet μέσα στην Microsoft Teams. Σήμερα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Meet είναι πλέον διαθέσιμο για νέους χρήστες του Microsoft Teams ώστε να οργανώνουν καλύτερα τις συναντήσεις τους.

Σε μια ανάρτηση στο blog, η Microsoft δήλωσε:

Το Meet είναι μια εφαρμογή διαθέσιμη στη νέα εμπειρία του Microsoft Teams που συγκεντρώνει όλες τις κοινές σας δραστηριότητες προετοιμασίας συναντήσεων και ενημέρωσης. Συμβάλλει στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των συσκέψεων απλοποιώντας τις εργασίες προετοιμασίας και μειώνοντας τον χρόνο που αφιερώνετε στην ανασκόπηση των συσκέψεων που χάσατε. Το Meet παρέχει μια ενιαία προβολή επερχόμενων συσκέψεων καθώς και πρόσφατων προηγούμενων συσκέψεων . Επιτρέπει τη γρήγορη ανακάλυψη περιεχομένου συσκέψεων, όπως συνομιλίες, αρχεία, ατζέντα, κοινόχρηστα έγγραφα και ανακεφαλαίωση συσκέψεων.

Οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ στο εικονίδιο κουκκίδων “προβολή περισσότερων εφαρμογών” στη γραμμή πλοήγησης της εφαρμογής . Στη συνέχεια, να πληκτρολογήσουν μια αναζήτηση για “Συνάντηση” για να εμφανιστεί η εφαρμογή. Προτείνεται στους χρήστες να κάνουν δεξί κλικ στην εφαρμογή Meet και να επιλέξουν “Καρφίτσωμα”.

Η εφαρμογή Meet έχει διαφορετικές ενότητες. Ένα από αυτά είναι το “Επόμενο” όπου μπορείτε να δείτε τις μελλοντικές σας συναντήσεις. Εκεί παρέχονται και πληροφορίες όπως ατζέντα, έγγραφα, ποιος σας προσκάλεσε στη σύσκεψη , εάν η ώρα έρχεται σε αντίθεση με μια διαφορετική συνάντηση ή εάν είναι εκτός των κανονικών ωρών εργασίας σας.

Υπάρχει και η επιλογή “Πρόσφατα” .Εμφανίζει όλες τις πιο πρόσφατες συσκέψεις σας, συμπεριλαμβανομένης της μεταγραφής, της αυτόματης εγγραφής ή βίντεο μιας σύσκεψης και πολλά άλλα.

Η εφαρμογή Meet προσφέρει επίσης τρόπους να ενημερώνετε τα μέλη της σύσκεψης ότι καθυστερείτε ή να τους στέλνετε υπενθυμίσεις.

Τα μέλη του Teams Premium θα λάβουν επίσης λειτουργίες ανακεφαλαίωσης βασισμένες σε AI στην εφαρμογή Meet.

Οι χρήστες της κλασικής εφαρμογής Teams θα έχουν τη νέα δυνατότητα εφαρμογής Meet μετά τις 31 Μαρτίου 2024.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *