Samsung Galaxy A25 : Νεότερα στοιχεία

Samsung Galaxy A25 : Νεότερα στοιχεία

Παλαιότερα, εμφανίστηκαν κάποιες εικόνες για το Samsung Galaxy A25. Σήμερα, έχουμε εικόνες που δίνουν περισσότερο φως στην συσκευή μέσω κάποιων επίσημων renders.

Αυτές οι εικόνες μπορούν να σας δώσουν μια πιο ακριβή εικόνα για την εμφάνιση του τηλεφώνου που θεωρείται ο διάδοχος του Samsung Galaxy A24.

Samsung Galaxy A25 leaked renders Samsung Galaxy A25 leaked renders

Το Galaxy A25 λέγεται ότι διατίθεται σε τέσσερα χρώματα: μαύρο, γαλάζιο, πράσινο λάιμ και “μπλε-γκρι”. Το τηλέφωνο έχει διαστάσεις 162 x 77,5 x 8,3 mm. Διαθέτει πλευρικά τοποθετημένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο κουμπί λειτουργίας και οθόνη 6,44 ιντσών.

Η κάμερα selfie “μπορεί” να είναι 13 MP , ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μια κυκλική περιοχή με τους αισθητήρες. Το κύριο shooter είναι από το προηγούμενο τηλέφωνο της σειράς, οπότε θα πρόκειται για 50 MP.

Το smartphone θα διαθέτει μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη για ενσύρματη φόρτιση 25 W . Θα έχει Android 14 με One UI 6 από την πρώτη μέρα.

Το Galaxy A25 εμφανίστηκε με το Exynos 1280 SoC της Samsung με 8 GB μνήμης RAM, οπότε μην περιμένετε πολλά όσον αφορά την απόδοση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *