Apple iOS 17.1.1: Τι διορθώνει

Apple iOS 17.1.1: Τι διορθώνει

Σήμερα η Apple έχει προωθήσει τα iOS 17.1.1, iPadOS 17.1.1 και watchOS 10.1.1 σε συμβατές συσκευές. Δεν είναι μεγάλες ενημερώσεις που να φέρνουν μαζί τους νέες δυνατότητες. Αντίθετα, διορθώνουν κάποια δυσάρεστα σφάλματα .

Το iOS 17.1.1 διορθώνει τη οθόνη κλειδώματος Καιρού, αλλά και προβλήματα με το Apple Pay και άλλες λειτουργίες NFC . Αυτές οι υπηρεσίες δεν είναι διαθέσιμες σε όλα τα μοντέλα iPhone 15 μετά την ασύρματη φόρτιση σε ορισμένα αυτοκίνητα.

Τα εν λόγω αυτοκίνητα; BMW. Αυτό ακούγεται σαν ένας απόλυτος πόνος, οπότε φροντίστε να ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό εάν έχετε επηρεαστεί. Οι χρήστες έχουν επίσης αναφέρει διάφορα προβλήματα με τη συνδεσιμότητα Wi-Fi και τον τερματισμό λειτουργίας συσκευών. Δεν είναι σαφές εάν αυτή η ενημέρωση θα διορθώσει επίσης αυτά τα προβλήματα, καθώς το αρχείο καταγραφής αλλαγών της Apple δεν τα αναφέρει.

Το watchOS 10.1.1 προορίζεται να διορθώσει ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να προκαλέσει γρήγορη εξάντληση της μπαταρίας σε ορισμένους χρήστες των Apple Watches. Περιλαμβάνονται επίσης και άλλες μικρότερες διορθώσεις σφαλμάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *