TikTok : κλείνει το ταμείο δημιουργών

TikTok : κλείνει το ταμείο δημιουργών

Φαίνεται ότι το TikTok είπε στους χρήστες της πλατφόρμας ότι κλείνει το αρχικό του Ταμείο δημιουργών. Το ταμείο ήταν ένα pot 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων που καταβλήθηκε σε δημιουργούς από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και τη Γερμανία . Οι δημιουργοί με έδρα την Ιταλία και την Ισπανία δεν επηρεάζονται από την αλλαγή αυτή τη στιγμή.

Το πρόγραμμα έχει δεχθεί πυρά από δημιουργούς καθώς το περιεχόμενο λαμβάνει χαμηλές πληρωμές, ακόμη και για βίντεο με εκατομμύρια προβολές. Πρόσφατα, το TikTok ανακοίνωσε ένα νέο σύστημα δημιουργίας εσόδων με τίτλο το Πρόγραμμα Δημιουργικότητας. Αυτό απαιτεί βίντεο με διάρκεια μεγαλύτερη του ενός λεπτού για να είναι κατάλληλα αλλά με αναφερόμενες μεγαλύτερες πληρωμές.

Δεδομένου ότι το Creator Fund είχε αρχικά ανακοινωθεί ότι θα καταβληθεί σε διάστημα τριών ετών, είναι η κατάλληλη στιγμή να καταργηθεί σταδιακά. Η ανάρτηση στο blog ανακοινώνει ότι η Beta του Προγράμματος Δημιουργικότητας θα αντικαταστήσει πλήρως το αρχικό Ταμείο δημιουργών.

Το TikTok συνεχίζει να προσπαθεί να κάνει τους δημιουργούς να παραμείνουν με την πλατφόρμα, με διάφορα σχέδια και προγράμματα που έχει θέσει σε εφαρμογή. Αυτή η κίνηση είναι η πιο πρόσφατη στα συνεχώς εξελισσόμενα σχέδιά της για να κάνει τους χρήστες να παραμείνουν με την πλατφόρμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *