Microsoft Teams : Υπηρεσία βαθμολόγησης

Microsoft Teams : Υπηρεσία βαθμολόγησης

Η Microsoft είναι πολύ απασχολημένη με την προσθήκη νέων λειτουργιών και βελτιώσεων στο Teams. Αυτή την εβδομάδα, πρόσθεσε μια νέα δυνατότητα που θα επιτρέπει στους χρήστες να αξιολογούν τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται στο Teams .

Η Microsoft δήλωσε ότι αυτή η νέα δυνατότητα προστίθεται απλώς στα σχόλια για τις εφαρμογές Teams στους εκδότες τους. Οι προγραμματιστές θα μπορούν επίσης να διαχειρίζονται τα σχόλια που θα λαμβάνουν με αυτές τις αξιολογήσεις και τις κριτικές.

Η λειτουργία Βαθμολογίες και Κριτικές υποστηρίζεται από το Microsoft AppSource. Αυτό σημαίνει ότι οι ίδιες αξιολογήσεις και κριτικές θα εμφανίζονται σε όλα τα σημεία εντοπισμού εφαρμογών στο Microsoft 365. Με αυτό το τρόπο , θα παρέχεται μια συνεπή εμπειρία τόσο για τους χρήστες όσο και για τους προγραμματιστές.

Το σύστημα αξιολόγησης για εφαρμογές στο Teams βασίζεται στο γνωστό σύστημα αστεριών με κλίμακα από το 1 έως το πέντε. Οι κριτικές που συντάσσονται για αυτές τις εφαρμογές μπορούν επίσης να χαρακτηριστούν ως “χρήσιμες” από άλλους. Οι εκδότες εφαρμογών μπορούν να απαντήσουν απευθείας σε αυτές τις αξιολογήσεις στο Κέντρο συνεργατών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *