Microsoft Teams for Education: Νέες δυνατότητες

Microsoft Teams for Education: Νέες δυνατότητες

Η Microsoft κυκλοφόρησε την νέα εφαρμογή Teams for Education για Windows και Mac . Τώρα που κυκλοφορεί η νέα εφαρμογή Teams for Education, η Microsoft έχει προσθέσει νέες δυνατότητες για τους πελάτες της. Αναμένονται και νέες αλλαγές στο άμεσο μέλλον.

Η Microsoft έχει δημοσιεύσει πληροφορίες σχετικά με αυτές τις νέες και επερχόμενες δυνατότητες. Μια από αυτές , που θα επιτρέψει στους εκπαιδευτικούς να επαναχρησιμοποιήσουν ενότητες:

Είτε θέλετε να διδάξετε ξανά την ίδια τάξη, είτε διδάσκετε πολλές περιπτώσεις μιας τάξης είτε θέλετε να παραδώσετε το πρόγραμμα σπουδών σε άλλον εκπαιδευτικό, το Classwork θα σας επιτρέψει να επαναχρησιμοποιήσετε περιεχόμενο εύκολα. Απλώς βεβαιωθείτε ότι είστε ο κάτοχος της Classwork Teams από την οποία προέρχεται το περιεχόμενο . Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Επαναχρησιμοποίηση από το υπάρχον” στη νέα ομάδα.

Μια άλλη νέα λειτουργία που έρχεται τον Δεκέμβριο θα επιτρέψει στους καθηγητές να λαμβάνουν σχόλια από τους μαθητές σχετικά με τις εργασίες τους:

Έτσι, όταν οι μαθητές υποβάλλουν την εργασία τους, θα ερωτηθούν αυτόματα πώς ένιωσαν για τις εργασίες. Ο εκπαιδευτικός μπορεί να δει τις απαντήσεις των μαθητών απευθείας μέσα στην εμπειρία Βαθμολόγηση Εργασιών. Επίσης, μπορεί να παρακολουθεί τις αλλαγές με την πάροδο του χρόνου για έναν μαθητή και πώς αισθάνθηκε ολόκληρη η τάξη για την εργασία στην προβολή μαζί.

Μερικές από τις νέες δυνατότητες που θα κυκλοφορήσουν αυτόν τον μήνα περιλαμβάνουν

Τον καθορισμό εξατομικευμένων ημερομηνιών λήξης στις Εργασίες για μαθητές.

Έναν τρόπο ενημέρωσης και βαθμολόγησης εργασιών για πολλούς μαθητές ταυτόχρονα

Αποστολή υπενθυμίσεων στους μαθητές για να ολοκληρώσουν τα έργα τους

Ειδοποίηση στους μαθητές εάν δεν επισυνάψουν τις ολοκληρωμένες εργασίες τους στις Ομάδες.

Μια άλλη νέα δυνατότητα που είναι διαθέσιμη τώρα είναι οι ψηφιακές σελίδες χρωματισμού. Έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τους μαθητές πριν και μετά το check-in να εξερευνήσουν τα συναισθήματά τους μέσω της τέχνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *