Snapchat : μοιράστηκε νέες δυνατότητες

Snapchat : μοιράστηκε νέες δυνατότητες

Το έκτο ετήσιο Lens Fest φιλοξένησε η Snap, η δημιουργός του Snapchat. Σε αυτό το event ανακοινώνει τις επερχόμενες λειτουργίες της στην κοινότητα των δημιουργών και συγκεντρώνει δημιουργούς και προγραμματιστές AR.

Το Snap παρουσίασε νέες συνεργασίες με το ChatGPT του Open AI, μεγαλύτερες ταχύτητες φόρτωσης και υποστήριξη για περισσότερα εργαλεία . Έτσι , θα βοηθήσει τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν εφέ AR. Όλα αυτά αναφέρθηκαν ως μέρος της τελευταίας έκδοσης Lens Studio 5.0 Beta που μπορούν τώρα να δοκιμάσουν οι προγραμματιστές.

Το Snapchat πρόσθεσε:

«Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε σε αυτήν την αναπτυσσόμενη κοινότητα AR τα πιο προηγμένα διαθέσιμα εργαλεία για τη δημιουργία εμπειριών επόμενης γενιάς για την κοινότητα του Snapchat. Έτσι, αναδημιουργούμε μια νέα έκδοση του Lens Studio από την αρχή για να υποστηρίξουμε πιο προηγμένη ανάπτυξη AR από συνεργατικές ομάδες.”

Για το Lens Studio 5.0 Beta, το Snapchat συνεργάστηκε με το Open AI για να επεκτείνει τις δυνατότητές του AI προσφέροντας ένα νέο ChatGPT Remote API. Με αυτό, οι προγραμματιστές μπορούν να απολαύσουν μια ποικιλία από καινοτόμες εμπειρίες μάθησης, συνομιλίας και δημιουργικότητας.

Επί πλέον, η έκδοση beta βοηθά στην καλύτερη διαχείριση του έργου υποστηρίζοντας εργαλεία ελέγχου εκδόσεων όπως το Git. Έτσι, πολλοί προγραμματιστές μπορούν να εργαστούν σε ένα έργο ταυτόχρονα. Το Snapchat ανέφερε επίσης ότι τα έργα του φορτώνουν τώρα 18 φορές πιο γρήγορα στην τελευταία ενημέρωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *