YouTube:  ανακοινώνει την ενότητα “For You”

YouTube: ανακοινώνει την ενότητα “For You”

Μια νέα ενότητα ανακοίνωσε το YouTube . Αφορά μια νέα καρτέλα στην Αρχική σελίδα του καναλιού που ονομάζεται “For You”. Αυτή θα προτείνει στους θεατές περιεχόμενο από το κανάλι με βάση το ιστορικό παρακολούθησης.

Οι δημιουργοί πρέπει να ελέγξουν τις ρυθμίσεις του καναλιού τους και να επιλέξουν μορφές που θα εμφανίζονται στη νέα ενότητα . Οι θεατές θα αρχίσουν να βλέπουν αυτήν τη νέα ενότητα στις σελίδες καναλιών από τις 20 Νοεμβρίου.

Το YouTube συνέχισε και έδειξε πώς θα μοιάζει αυτό στους θεατές. Είναι μια προβολή στυλ καρουζέλ που συνδυάζει βίντεο, shorts και ζωντανές ροές που έχουν αναρτηθεί σε ένα κανάλι.

Μπορείτε να βρείτε αυτές τις ρυθμίσεις στον ιστό καθώς και στην εφαρμογή YouTube Studio, μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις καναλιού. Η εμφάνιση αυτού του πλαισίου φαίνεται να είναι προαιρετική, με το YouTube να δηλώνει ότι η ενότητα μπορεί να ενεργοποιηθεί/απενεργοποιηθεί . Επομένως, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πόσο διαδεδομένη είναι η υιοθέτησή του και πόσο ωφέλιμο είναι για τα κανάλια του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *