WhatsApp : Τι νέο προσφέρει

WhatsApp : Τι νέο προσφέρει

Μια νέα λειτουργία δημιουργήθηκε στο WhatsApp που προέρχεται από το Discord. Συγκεκριμένα , η Meta ανακοίνωσε σήμερα ότι θα κυκλοφορήσει Φωνητική συνομιλία για ομάδες έως 128 άτομα . Οι χρήστες θα μπορούν να συνεχίσουν να στέλνουν μηνύματα στη συνομιλία ενώ είναι σε εξέλιξη.

Λειτουργεί με την εμφάνιση ενός μικρού εικονίδιου “κυματομορφής” στην επάνω δεξιά γωνία μιας ομαδικής συνομιλίας. Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ένα μικρό μήνυμα με ένα μεγαλύτερο πράσινο κουμπί που θα έγραφε “Έναρξη φωνητικής συνομιλίας”. Μόλις πατηθεί θα ξεκινήσει η συνομιλία. Τα μέλη της ομάδας θα λάβουν στη συνέχεια μια ειδοποίηση push για να συμμετάσχουν, αντί για μια τυπική τηλεφωνική κλήση.

Υπάρχει, ήδη , μια σελίδα υποστήριξης που περιγράφει λεπτομερώς τον τρόπο έναρξης μιας φωνητικής συνομιλίας. Οι περιορισμοί είναι μόνο στην κύρια συσκευή και ότι θα τερματιστούν αυτόματα μόλις αποχωρήσουν όλοι από τη συνομιλία . Επίσης, θα τερματιστεί εάν κανείς δεν συμμετάσχει στη συνομιλία για 60 λεπτά.

Η λειτουργία θα εμφανίζει επίσης ένα banner στο κάτω μέρος της οθόνης που δείχνει ποιος συμμετέχει αυτήν τη στιγμή στη φωνητική συνομιλία . Η κατάσταση συνομιλίας θα παραμείνει στο επάνω μέρος της οθόνης για τη διάρκεια της συνομιλίας. Για να αποχωρήσουν από τη συνομιλία, οι χρήστες μπορούν απλώς να πατήσουν το κόκκινο εικονίδιο X στη δεξιά πλευρά αυτής της γραμμής κατάστασης συνομιλίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *