Windows 10: Περισσότερο έλεγχο στις προαιρετικές ενημερώσεις

Windows 10: Περισσότερο έλεγχο στις προαιρετικές ενημερώσεις

Οι προαιρετικές ενημερώσεις των Microsoft Windows 10 φαίνεται να γίνονται στόχος της νέας πολιτικής της εταιρίας . Τώρα θα επιτρέπει περισσότερο έλεγχο στους χρήστες.

Η πολιτική θα είναι διαθέσιμη μετά την εγκατάσταση της προαιρετικής ενημέρωσης του Νοεμβρίου. Μπορεί να διαμορφωθεί ως αντικείμενο πολιτικής ομάδας (GPO) ή ως πολιτική παροχής υπηρεσιών διαμόρφωσης (CSP) για να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο θα παραδίδονται οι μηνιαίες ενημερώσεις προεπισκόπησης στους χρήστες σε ολόκληρο τον οργανισμό μέσω Windows Update για επιχειρήσεις.

“Με την επερχόμενη προαιρετική ενημέρωση του Νοεμβρίου 2023, θα μπορείτε να αναπτύσσετε αυτόματα προαιρετικές ενημερώσεις των Windows ή να επιτρέπετε στους χρήστες του οργανισμού σας να τις λαμβάνουν όπως ακριβώς στα Windows 11”, δήλωσε η Microsoft.

Σε συσκευές Windows 10 όπου θα διαμορφωθεί η νέα πολιτική, οι χρήστες θα έχουν την επιλογή να επιλέξουν να :

  • Λάβουν αυτόματα τις πιο πρόσφατες προαιρετικές ενημερώσεις επιλέγοντας “Αυτόματη λήψη προαιρετικών ενημερώσεων (συμπεριλαμβανομένων των CFR).”
  • Λάβουναυτόματα τις τελευταίες προαιρετικές αθροιστικές ενημερώσεις μόνο εάν έχει επιλεγεί η “Αυτόματη λήψη προαιρετικών ενημερώσεων”.
  • Επιλέγουν ποιες προαιρετικές ενημερώσεις θα λάβετε μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Windows Update › Σύνθετες επιλογές > Προαιρετικές ενημερώσεις αφού επιλέξετε “Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ποιες προαιρετικές ενημερώσεις θα λαμβάνουν”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *