Android : Νέα σημαντική ενημέρωση

Android : Νέα σημαντική ενημέρωση

Μια νέα σημαντική ενημέρωση του Android αναμένεται να κυκλοφορήσει η Google . Αυτή θα φέρει νέες δυνατότητες σε smartphone, tablet, έξυπνα ρολόγια Wear OS και Google TV.

Η ενημέρωση εστιάζει σε μεγάλο βαθμό στη βελτίωση των μηνυμάτων. Η τελευταία ενημέρωση θα επιτρέπει στους ανθρώπους να αναμιγνύουν δύο emoji σε σύνθετα αυτοκόλλητα. Στην συνέχεια, θα μπορούν να μοιραστούν με φίλους ως μηνύματα ή στιγμιότυπα Snapchat. Οι χρήστες μπορούν να συνδυάσουν τα αγαπημένα τους emoji, όπως μια κάμερα και ένα απίστευτο πρόσωπο, για να ξεκινήσουν συνομιλίες.

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία είναι το “Voice Moods”, το οποίο αναλύει τη φωνή σας και προσθέτει ένα αντίστοιχο φόντο και ένα θέμα emoji στα φωνητικά μηνύματα. Το “Reaction Effects” είναι μια άλλη δυνατότητα beta . Σας επιτρέπει να αντιδράτε σε μεμονωμένα μηνύματα με μεγάλα κινούμενα emoji.

Οι χρήστες Smartwatch έχουν περισσότερο έλεγχο του έξυπνου σπιτιού τους απευθείας από τον καρπό τους. Η Google φέρνει τις ρουτίνες του Βοηθού στο Wear OS, επιτρέποντας στους χρήστες να ξεκινούν εργασίες hands-free. Τέτοιες εργασίες είναι η πλοήγηση ή ο έλεγχος της ατζέντας τους, λέγοντας στο ρολόι τους να ξεκινήσει τη ρουτίνα “μετακίνησης στη δουλειά”.

Χρησιμοποιώντας το ρολόι τους, μπορούν πλέον να διαχειρίζονται έξυπνες συσκευές, συσκευές φωτός, κατάσταση σπιτιού και ρουτίνες. Ένα γραφικό στοιχείο “Βοηθός με μια ματιά” συγκεντρώνει σημαντικές πληροφορίες όπως ο καιρός, τα συμβάντα και οι ταξιδιωτικές ενημερώσεις.

Η ενημέρωση στοχεύει να βοηθήσει περισσότερα άτομα να συμμετέχουν πλήρως ακόμα και όταν δεν μπορούν να ακούσουν μια κλήση. Οι περιγραφές εικόνων που υποστηρίζονται από AI στο TalkBack θα βοηθήσουν τους τυφλούς και τους χρήστες με χαμηλή όραση . Θα μπορούν να κατανοούν καλύτερα τις φωτογραφίες που διαβάζονται δυνατά. Ζωντανοί υπότιτλοι σε τηλεφωνικές κλήσεις θα υποστηρίζει επιπλέον γλώσσες, ενώ θα επιτρέπει στους παραλήπτες των κλήσεων να απαντούν μέσω κειμένου.

Η ασφάλεια και η προσβασιμότητα ενισχύονται επίσης. Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν προσαρμοσμένα PIN για συνδέσεις χωρίς κωδικό πρόσβασης σε επιλεγμένους ιστότοπους και εφαρμογές.

Η Google έχει προσθέσει περισσότερα από 10 νέα δωρεάν κανάλια ροής στο Google TV. Τα νέα κανάλια εντάσσονται στην υπάρχουσα υπηρεσία με περισσότερα από 100 δωρεάν κανάλια . Αυτά θα μεταδίδουν ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, αθλητικά, ειδήσεις και άλλα χωρίς να απαιτείται συνδρομή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *