Microsoft :θέλει το Copilot στην γραμμή εργασιών

Microsoft :θέλει το Copilot στην γραμμή εργασιών

Η πιο πρόσφατη έκδοση προεπισκόπησης των Windows 11 από το Dev Channel περιέχει μια ενδιαφέρουσα αλλαγή . Η Microsoft δοκιμάζει το εικονίδιο Copilot δίπλα στο κουμπί του κέντρου ειδοποιήσεων . Φαίνεται ότι θέλει να αντικαταστήσει το κουμπί “Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας” προς όφελος του νέου της βοηθού που λειτουργεί με AI.

Η Microsoft λέει ότι η λογική πίσω από την αλλαγή είναι να τοποθετήσετε το εικονίδιο Copilot σε ένα πιο καθαρό και διαισθητικό σημείο. Ως αποτέλεσμα, το κουμπί “Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας” είναι πλέον απενεργοποιημένο από προεπιλογή.

Windows 11 taskbar with Copilot in the notification area

Η αλλαγή ακούγεται αρκετά λογική, αλλά μπορεί να δημιουργήσει μικρές ταλαιπωρίες για τους πελάτες. Επιπλέον, θα πρέπει να επανεκπαιδεύσετε τη μυϊκή σας μνήμη και να στοχεύσετε στο κουμπί ειδοποίησης.

Ευτυχώς, μπορείτε ακόμα να επαναφέρετε εύκολα το κουμπί “Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας”. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Εξατομίκευση > Γραμμή εργασιών > Συμπεριφορές γραμμής εργασιών και κάντε εναλλαγή στην επιλογή “Επιλέξτε τη μακρινή γωνία της γραμμής εργασιών για εμφάνιση της επιφάνειας εργασίας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *