One UI 6.1 : Πως συνδέεται με  AI

One UI 6.1 : Πως συνδέεται με AI

Η μεγάλη διαρροή One UI 6.1 του Σαββατοκύριακο αποκάλυψε ορισμένα χαρακτηριστικά που θα υποστηρίζονται από AI στα τηλέφωνα Samsung . Η έκδοση 6.1 του One UI πιθανότατα θα φτάσει μαζί με τη σειρά Galaxy S24 στις αρχές του επόμενου έτους.

Οι περισσότερες από τις αναφερόμενες λειτουργίες μοιάζουν πολύ με τις νέες δυνατότητες Pixel που συνοδεύουν την οικογένεια Pixel 8. Το One UI 6.1 θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες ταπετσαρίες και να εφαρμόσετε εφέ καιρού και πορτραίτου στην οθόνη κλειδώματος.


Generating wallpapers on One UI 6.1

Generating wallpapers on One UI 6.1

Το πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας θα γίνει επίσης πιο ισχυρό. Θα μπορείτε ακόμη και να επεκτείνετε τις εικόνες πέρα ​​από τα αρχικά τους σύνορα και να μετακινείτε αντικείμενα από τη μια εικόνα στην άλλη. Τα Samsung Notes θα μπορούν επίσης να συνοψίζουν μεγάλα τμήματα κειμένου με κουκκίδες.

Επιπλέον, η τεχνητή νοημοσύνη σχεδιάζεται να σας βοηθήσει με τις κλήσεις, όπως και τα Pixels. Ο μεταφραστής σε πραγματικό χρόνο, η καταστολή θορύβου περιβάλλοντος και η μεταγραφή είναι όλες οι λειτουργίες που σχετίζονται με κλήσεις που έρχονται στο One UI 6.1.

Τέλος, η έκθεση αναφέρει επίσης βελτιώσεις στην προστασία της μπαταρίας, προσαρμογές και εκλεπτυσμένα κινούμενα σχέδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *