Proton Mail: κυκλοφορεί για Windows και Mac

Proton Mail: κυκλοφορεί για Windows και Mac

Η Proton κυκλοφόρησε το δημοφιλές πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Proton Mail. Είναι πλέον διαθέσιμο σε beta για χρήστες Windows και macOS.

Σε δελτίο τύπου μέσω email, η εταιρεία ανέφερε:

“Η νέα εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές της Proton Mail παρέχει στους χρήστες την ισχυρή κρυπτογράφηση του Proton Mail και του Proton Calendar, με την άνεση μιας αποκλειστικής εφαρμογής για υπολογιστές. Διαθέσιμη σε Windows και macOS, αυτή η έκδοση σημαίνει ότι το Proton Mail διαθέτει πλέον μια αποκλειστική εφαρμογή για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες”, υπογραμμίζοντας περαιτέρω τη δέσμευση της Proton να κάνει το απόρρητο και την ασφάλεια όσο το δυνατόν πιο προσιτές.”

Δεδομένου ότι η εφαρμογή είναι σε έκδοση beta, δεν είναι ακόμη διαθέσιμες όλες οι λειτουργίες . Αυτές περιλαμβάνουν τη λειτουργία εκτός σύνδεσης, την εναλλαγή λογαριασμού και άλλα. Αυτές οι δυνατότητες θα προστεθούν με την πάροδο του χρόνου σε μελλοντικές ενημερώσεις.

Προς το παρόν, η εφαρμογή Proton Mail beta για Windows και macOS είναι διαθέσιμη μόνο για άτομα που έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα Visionary της εταιρείας. Αυτό το σχέδιο είναι πλέον ανοιχτό για εγγραφές έως τις 4 Ιανουαρίου 2024, στην ετήσια τιμή των 359,88 $. Η εφαρμογή θα γίνει διαθέσιμη για όλους τους χρήστες κάποια στιγμή μέσα στο 2024

Τέλος, η Proton ανακοίνωσε ότι όλοι οι πληρωμένοι χρήστες Proton Mail μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στονέα δυνατότητα αυτόματης προώθησης email:

“Με την προώθηση email, μπορείτε να στέλνετε αυτόματα εισερχόμενα μηνύματα σε οποιαδήποτε άλλη διεύθυνση email. Κατά την προώθηση σε διευθύνσεις email Proton Mail, τα μηνύματα είναι κρυπτογραφημένα από άκρο σε άκρο, πράγμα που σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να δει τα περιεχόμενα των μηνυμάτων σας. Αλλά μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την προώθηση σε εξωτερικές διευθύνσεις, συμπεριλαμβανομένου του CRM και του λογισμικού υποστήριξης πελατών.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *