Xiaomi 14 Pro : Δεν θα  κυκλοφορήσει εκτός Κίνας

Xiaomi 14 Pro : Δεν θα κυκλοφορήσει εκτός Κίνας

Αναμέναμε τα Xiaomi 14 και 14 Pro να αποκτήσουν παγκόσμια κυκλοφορία κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον. Αρχικά, ανακοινώνονται για την Κίνα και, λίγους μήνες αργότερα, υπάρχει και παγκόσμια κυκλοφορία.

Αυτό προφανώς θα εξακολουθεί να συμβαίνει για το Xiaomi 14. Ωστόσο, το Xiaomi 14 Pro δεν θα συμμετάσχει σε αυτό. Οι πληροφορίες συνάγονται από το λογισμικό που αναπτύσσει η εταιρεία για τις διεθνείς αγορές.

Τα άσχημα νέα είναι ότι δεν υπάρχει πια συνεχής ανάπτυξη λογισμικού για παγκόσμιες εκδόσεις του HyperOS της Xiaomi για το 14 Pro, σε αντίθεση με το 14 που εξακολουθεί να αναπτύσσεται.

Αλλά φαίνεται ότι μόνο ένα από τα 14 μοντέλα θα δραπετεύσει από την Κίνα, και ίσως είναι λίγο λογικό. Εάν έρχεται και ένα 14 Ultra, τότε το 14 Pro θα μπορούσε να καταλήξει ως ένα ξεχασμένο μεσαίο παιδί στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας. Οπότε ίσως η έρευνα αγοράς του έδειξε ότι οι άνθρωποι θα προτιμούσαν είτε το απλό μοντέλο.

Αν περιμένατε υπομονετικά τη διεθνή κυκλοφορία του 14 Pro, σίγουρα δεν θα είναι υπέροχο να το ακούσετε. Δεν είναι ακόμη επίσημο, οπότε υπάρχει ακόμα μια ευκαιρία, ίσως. Μπορεί να το μάθουμε πολύ σύντομα, καθώς οι φήμες λένε ότι το παγκόσμιο ντεμπούτο του 14 θα γίνει τον Ιανουάριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *