Threads: Κυκλοφορεί στην ΕΕ

Threads: Κυκλοφορεί στην ΕΕ

Ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε ότι η πλατφόρμα Threads είναι διαθέσιμη σε χρήστες σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η καθυστέρηση οφείλεται στο νόμο για τις ψηφιακές αγορές στα κράτη μέλη της.

Η κυκλοφορία συνοδεύεται από νέες δυνατότητες για τον ιστότοπο. Οποιαδήποτε αλληλεπίδραση περιεχομένου θα εξακολουθεί να απαιτεί έναν λογαριασμό . Ωστόσο , οι λογαριασμοί Threads μπορεί να διαγραφούν ανεξάρτητα από το Instagram .

Ο ίδιος ο ιστότοπος βλέπει αυξανόμενη δραστηριότητα και ανάπτυξη τους τελευταίους μήνες μετά την πρόσφατη διαμάχη γύρω από το X του Elon Musk. Πολλές εταιρείες ήδη αποσύρουν τις διαφημίσεις τους από τον ιστότοπο και παύουν να δημοσιεύουν εντελώς.

Εν τω μεταξύ, το Threads άρχισε επίσης να δοκιμάζει την υποσχεθείσα ομοσπονδιακή ενσωμάτωση, με αναρτήσεις και λογαριασμούς να γίνονται ορατές σε υπηρεσίες όπως Mastodon. Αυτό ήταν πάντα ένα προγραμματισμένο χαρακτηριστικό για το Threads που μόλις τώρα αρχίζει να αποδίδει.

Προς το παρόν, μόνο ορισμένοι λογαριασμοί χρηστών από το Threads είναι ορατοί στο Mastodon και φαίνεται ότι έχουν την παρουσία @threads.net σε λογαριασμούς. Οι αναρτήσεις δεν εμφανίζονται ακόμη, καθώς και άλλες σχετικές πληροφορίες προφίλ. Ωστόσο, δείχνει ότι η ενσωμάτωση είναι καθ’οδόν όπως φαίνεται παρακάτω. Η ορατότητα των προφίλ και των πληροφοριών Threads θα εξαρτηθεί επίσης πλήρως από την περίπτωση στην οποία έχει οριστεί ο λογαριασμός σας. Αυτό γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις Mastodon έχουν αναστείλει την παρουσία Threads επειδή ανήκε και διαχειριζόταν η Meta.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *