Apple iOS 17.2 : κυκλοφορεί με την εφαρμογή Journal

Apple iOS 17.2 : κυκλοφορεί με την εφαρμογή Journal

Το Apple iOS 17.2 είναι πια διαθέσιμο. Παρέχει αρκετές αξιοσημείωτες ενημερώσεις, όπως την νέα εφαρμογή Journal, υποστήριξη για χρέωση Qi2, χωρική εγγραφή σε Σειρά iPhone 15 Pro . Ακόμη, προσφέρει και ενημερώσεις για την εφαρμογή Camera, Action Button και Weather.

Η νέα ενημέρωση έρχεται στα 1,49 GB και είναι διαθέσιμη στο iPhone Xs ή νεότερες συσκευές. Η Apple ακολουθεί μια σταδιακή κυκλοφορία. Επομένως , ορισμένοι χρήστες μπορεί να χρειαστεί να περιμένουν λίγο περισσότερο πριν η ενημέρωση είναι διαθέσιμη στη συσκευή τους.

Η εφαρμογή Journal είναι η πιο πρόσφατη εφαρμογή υγείας και ευεξίας της Apple που επιτρέπει στους χρήστες να αναλογιστούν την ημέρα τους και να ασκήσουν ευγνωμοσύνη. Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιήσει δεδομένα στο τηλέφωνό σας, όπως τοποθεσίες, φωτογραφίες ή προπονήσεις.

Journal App on iOS 17.2

Η Apple ενημερώνει επίσης το Action Button στη σειρά iPhone 15 Pro προσθέτοντας μια εναλλαγή επιλογής Μετάφραση.

Τα μοντέλα iPhone 15 Pro μπορούν πλέον να καταγράφουν Spatial Video που θα υποστηρίζεται στο Apple Vision Pro. Η Apple διαθέτει επίσης βελτιωμένη ταχύτητα εστίασης τηλεφακού στη σειρά 15 Pro.

Τα μηνύματα αποκτούν μια δυνατότητα ενημέρωσης που σας επιτρέπει να διαβάσετε το πρώτο μη αναγνωσμένο μήνυμα σε μια συνομιλία μέσω ενός βέλους. Η Apple πρόσθεσε επίσης νέες επιλογές αυτοκόλλητων και προσαρμογή Memoji.

Το The Weather απέκτησε νέα γραφικά στοιχεία, στιγμιότυπα χαρτών ανέμου και ποσά βροχοπτώσεων για βροχή και χιόνι. Άλλες βελτιώσεις στο iOS 17.2 περιλαμβάνουν υποστήριξη φορτιστή Qi2 για iPhone 13 και νεότερες εκδόσεις, διορθώσεις για ασύρματη φόρτιση σε ορισμένα οχήματα και βελτιώσεις στο AirDrop.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *