Baldur’s Gate 3 : δεν θα προστεθεί στο Xbox Game Pass

Baldur’s Gate 3 : δεν θα προστεθεί στο Xbox Game Pass

Το RPG Baldur’s Gate 3 εμφανίστηκε στις κονσόλες Xbox Series X και S της Microsoft. Ήταν μια μεγάλη αναμονή για τους οπαδούς του Xbox, αλλά τα αποτελέσματα φαίνεται να αξίζουν τον κόπο.

Υπήρχαν φήμες ότι το Baldur’s Gate 3 θα μπορούσε επίσης να εμφανιστεί στο Xbox Games Pass της Microsoft. Πίστευαν ότι η Microsoft θα έκανε ειδική συμφωνία για να προσθέσει το παιχνίδι στη σειρά Xbox Games Pass, τουλάχιστον για μερικούς μήνες.

Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Larian δήλωσε:

“Α, πάντα λέγαμε από την αρχή, δεν θα είναι στο Game Pass, δεν θα είναι στο Game Pass. Αυτά είναι ευαίσθητα ερωτήματα. Κοιτάξτε, λοιπόν, είμαστε στη δουλειά να φτιάξουμε ένα παιχνίδι που έχει αρχή, μέση και τέλος. Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι, οπότε πιστεύω ότι πρέπει να πληρωθεί ένα δίκαιο τίμημα για αυτό, και νομίζω ότι αυτό είναι εντάξει. Δεν σας χρεώνουμε επιπλέον μικρο-συναλλαγές, οπότε παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Εκ των προτέρων είναι ένα μεγάλο παιχνίδι με κρέας. Οπότε πιστεύω ότι θα πρέπει να μπορεί να υπάρχει όπως είναι. Αυτό είναι που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε άλλα παιχνίδια.”

Αυτό φαίνεται να θέτει το θέμα στο τέλος. Οι παίκτες Xbox θα πρέπει να αγοράσουν το Baldur’s Gate 3.

5 thoughts on “Baldur’s Gate 3 : δεν θα προστεθεί στο Xbox Game Pass

  1. Όλα είναι πολύ ανοιχτά με ξεκάθαρη εξήγηση των θεμάτων.
    Ήταν σίγουρα ενημερωτικό. Ο ιστότοπός σας είναι χρήσιμος. Ευχαριστώ πολύ για την κοινοποίηση!!!

  2. Αυτή η ανάρτηση θα βοηθήσει τους επισκέπτες του Διαδικτύου να δημιουργήσουν ένα νέο ιστολόγιο ή ακόμα και ένα ιστολόγιο από την αρχή μέχρι το τέλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *