Instagram : μετατρέπει την ιστορία σας σε πρότυπο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν άλλοι

Instagram : μετατρέπει την ιστορία σας σε πρότυπο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν άλλοι

Το Instagram Add Yours σας επιτρέπει να μετατρέψετε μια ιστορία σε ένα προσαρμόσιμο πρότυπο στο οποίο μπορούν να προσθέσουν άλλοι. Μπορείτε να συμπεριλάβετε μια ποικιλία στοιχείων όπως GIF, φωτογραφίες, κείμενο κ.λπ. στο πρότυπο ιστορίας σας.

Για να δημοσιεύσετε ένα πρότυπο ιστορίας στον λογαριασμό σας στο Instagram, μεταβείτε στο δίσκο αυτοκόλλητων κατά τη δημιουργία μιας ιστορίας . Πατήστε στο πρότυπο Προσθήκη δικής σας. Μετά από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε και να καρφιτσώσετε τα διαφορετικά στοιχεία που θέλετε και να μοιραστείτε την ιστορία.

Αφού προσθέσετε το κείμενο και άλλα στοιχεία , πατήστε το αυτοκόλλητο Προσθήκη . Στη συνέχεια, πατήστε σε μεμονωμένα στοιχεία για να τα καρφιτσώσετε στο πρότυπό σας. Αυτό θα διασφαλίσει ότι οι άλλοι δεν μπορούν να τα επεξεργαστούν.

Άλλοι χρήστες που παρακολουθούν την ιστορία σας μπορούν να πατήσουν το αυτοκόλλητο “Προσθήκη δικής σας” για να προσθέσουν περισσότερα στοιχεία στο πρότυπο. Ακριβώς όπως τα κανονικά Instagram Stories, μπορείτε να μοιραστείτε το πρότυπο.

Η δυνατότητα δημιουργίας προτύπων για Reels είναι ήδη διαθέσιμη στο Instagram. Η λειτουργία κυκλοφόρησε πέρυσι . Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τα Reels άλλων, τα οποία έχουν μουσική και τουλάχιστον τρία κλιπ, ως πρότυπο για τη δημιουργία νέων κυλίνδρων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *