Προς διάθεση η  MSI GeForce RTX 3080 Ti Ventus 12GB RAM

Προς διάθεση η MSI GeForce RTX 3080 Ti Ventus 12GB RAM

Μια πρόσφατη φωτογραφία μιας ομάδας καρτών γραφικών  MSI GeForce RTX 3080 Ti Ventus 3X OC   που προετοιμάζονται για αποστολή από την Κίνα προς τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι πραγματική. Και οι ΗΠΑ δεν είναι το μόνο μέρος στο οποίο θα είναι διαθέσιμο το νέο προϊόν καθώς εμφανίστηκε και ανάλογη φωτογραφία και στην Πολωνία.

Στο K-Com, η λίστα ονομάζει την κάρτα ως “MSI GeForce RTX 3080 Ventus 3X OC 12G GDDR6X”, η οποία είναι σχεδόν ίδια με τις ετικέτες που είναι ορατές στην παραπάνω φωτογραφία. Δεν υπάρχουν συνοδευτικά δελτία τύπου ή πραγματικές φωτογραφίες της κάρτας στην λίστα, και δεν αναφέρεται τιμή ή άλλες λεπτομέρειες.

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για το επερχόμενο GeForce RTX 3080 Ti προέρχονται από διαρροές και φήμες, καθώς η NVIDIA δεν έχει πει ακόμα κάτι για το νέο μοντέλο. Μια πρόσφατη έκθεση δείχνει οτι η κάρτα θα έχει τιμη κοντά στα 1.230 $ .

Εάν κυκλοφορήσει σε αυτήν την τιμή, θα ταιριάζει με το AMD’s Radeon RX 6900 XT, όσον αφορά το MSRP. Προφανώς η πραγματική τιμολόγηση θα διαφέρει, λόγω των bots, των scalpers, της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων και κάθε άλλου παράγοντα που συμβάλλει στην έλλειψη. Όμως, όσον αφορά το πού βρίσκεται η κάρτα, φαίνεται ότι η NVIDIA προσπαθεί να κλέψει κάποια στοιχεία από την κορυφαία GPU της AMD.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, οι φήμες  υποδηλώνουν ότι η κάρτα θα φτάσει με 12 GB μνήμης GDDR6X. Παλαιότερες φήμες έδειξαν ότι η κάρτα έχει μνήμη 20 GB, αλλά φαίνεται ότι η NVIDIA άλλαξε γνώμη σε κάποιο σημείο. Άλλες φημολογούμενες προδιαγραφές περιλαμβάνουν 10.240 πυρήνες CUDA, ρολόι βάσης 1.365MHz και ρολόι ώθησης 1.665MHz.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *