Αύξηση τιμών για το Spotify Premium

Αύξηση τιμών για το Spotify Premium

Οι τιμές του Spotify Premium αναμένεται να αυξηθούν στην Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ από τις 30 Απριλίου, σύμφωνα με τα e-mail που έλαβε η Mashable. Οι αλλαγές επηρεάζουν διαφορετικούς τύπους λογαριασμών Premium, συμπεριλαμβανομένων των ατομικών, του Duo, της οικογένειας και των μαθητικών λογαριασμών. 

Η εταιρεία είπε ότι οι αλλαγές απαιτούνται για την εισαγωγή νέου περιεχομένου και δυνατοτήτων, αλλά δεν υπάρχει καμία αναφορά για την πληρωμή περισσότερων χρημάτων στους καλλιτέχνες παρά την προηγούμενη κριτική.

Το νέο καθεστώς τιμολόγησης, το οποίο πρόκειται να τεθεί στο τέλος του μήνα και επηρεάζει διαφορετικές περιοχές, θα δει τους μεμονωμένους λογαριασμούς να αυξάνονται από 9,99 £ σε 10,99 £, οι λογαριασμοί Duo θα αυξάνονται από 12,99 £ σε 13,99 £ (12,99 €), Οι οικογενειακοί λογαριασμοί θα διαμορφωθούν από 14,99 £ σε 16,99 £ (17,99 €, 15,99 €) και οι λογαριασμοί μαθητών θα αυξηθούν από 4,99 £ σε 5,99 £ (5,99 €). Εάν οι νέες τιμές σας κάνουν να σκεφτείτε εάν θέλετε να διατηρήσετε τη συνδρομή σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι υπάρχοντες χρήστες θα συνεχίσουν να πληρώνουν τις παλιές τιμές για έναν επιπλέον μήνα, χάρη στους πελάτες.

Το Spotify δεν έχει ακόμη ανακοινώσει νέες δυνατότητες από τις οποίες θα επωφεληθούν οι χρήστες premium ως άμεσο αποτέλεσμα αυτών των αυξήσεων τιμών, αλλά ελπίζουμε ότι οι χρήστες θα λάβουν βελτιώσεις για να δικαιολογήσουν τις νέες τιμές. Ως ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην αγορά ροής μουσικής, το Spotify είναι σε θέση να αυξήσει τις τιμές του όταν χρειάζεται και εξακολουθεί να διατηρεί την πλειοψηφία των πελατών του.

Ο Mashable επεσήμανε ότι αρκετοί συνδρομητές του Spotify είχαν διαμαρτυρηθεί στο Twitter για την αύξηση των τιμών και ότι δεν ήταν τυχαίο ότι οι αυξήσεις των τιμών ανακοινώθηκαν την ίδια ημέρα που αναφέρθηκε ότι ο ιδιοκτήτης του Spotify Daniel Ek προετοιμάζει μια προσφορά για αγορά   της Άρσεναλ  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *