Xiaomi 13T Pro:  HyperOS με Android 14

Xiaomi 13T Pro: HyperOS με Android 14

Το HyperOS έχει αρχίσει να κυκλοφορεί ευρέως για τις συσκευές Xiaomi 13T Pro. Έχει μέγεθος 5,8 GB, επομένως βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χώρο για αυτό πριν συνεχίσετε.

Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση θα είστε στην έκδοση OS 1.0.3.0.UMLEUXM. Φυσικά, το HyperOS βασίζεται στο Android 14, οπότε θα υπάρχει και αυτό από κάτω. Το Xiaomi 13T Pro λαμβάνει επίσης το επίπεδο ενημέρωσης κώδικα ασφαλείας της 1ης Δεκεμβρίου 2023 με αυτήν την ενημέρωση.

Το αρχείο καταγραφής αλλαγών είναι αρκετά εκτεταμένο δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το MIUI. Συνολικά , η εμφάνιση έχει βελτιωθεί ελαφρώς και δεν έχει αλλάξει ριζικά. Αυτό θα είχε περάσει για το MIUI 15, ή ακόμα και το MIUI 14.5, χωρίς πρόβλημα.

Tο rebranding αφορά περισσότερο το μάρκετινγκ παρά οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή. Φυσικά, όλα αυτά θα μπορούσαν να αλλάξουν με μελλοντικές εκδόσεις.

Η οθόνη κλειδώματος είναι πλέον προσαρμόσιμη σε μεγάλο βαθμό, με πολλαπλά εφέ και εμφάνιση, ενώ ορισμένα εικονίδια αρχικής οθόνης έχουν ανανεωθεί. Η διεπαφή πολλαπλών παραθύρων έχει λάβει επίσης αναβάθμιση. Και φυσικά, όλες οι βελτιώσεις στο παρασκήνιο της Google θα πρέπει επίσης να είναι συσκευασμένες.

Η διάθεση είναι πιθανό να κυκλοφορήσει σταδιακά, επομένως εάν έχετε ένα ευρωπαϊκό Xiaomi 13T Pro ενδέχεται να μην έχετε λάβει ακόμη την ειδοποίηση ενημέρωσης. .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *