Νέα προϊόντα από την Lenovo κάτω από την επωνυμία Lenovo Go

Νέα προϊόντα από την Lenovo κάτω από την επωνυμία Lenovo Go

Η Lenovo ανακοίνωσε σήμερα μια σειρά αξεσουάρ σαν μέλη της κατηγορίας της Lenovo Go. Το πρώτο σετ προϊόντων στη νέα σειρά περιλαμβάνει ένα PowerBank και ένα ασύρματο ποντίκι.

Η νέα υπο-επωνυμία προορίζεται να παρέχει βελτιωμένη παραγωγικότητα στους χρήστες εν κινήσει, ενώ αντιμετωπίζει τα κοινά προβλήματα που σχετίζονται συνήθως με την «ευέλικτη εργασία», ειδικά σε μια εποχή που οι άνθρωποι μένουν στο σπίτι λόγω του κλειδώματος που επιβάλλεται σε πολλά μέρη του κόσμου. Tο PowerBank Lenovo Go USB-C έχει χωρητικότητα 20.000 mAh με έξοδο ισχύος 65 watt, ικανή να φορτίζει έναν φορητό υπολογιστή τουλάχιστον μία φορά. Μπορεί ακόμη και να τροφοδοτήσει έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα μέσω των διπλών θυρών USB-C και μιας θύρας USB-A. H συσκευή μπορεί επίσης να φορτιστεί πλήρως σε μόλις τρεις ώρες. Ακόμα κι αν φορτίζει, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φορτίσετε έως και δύο συσκευές ταυτόχρονα.

Εάν κάνετε συχνά πολλές εργασίες ταυτόχρονα, το ασύρματο ποντίκι  Lenovo Go μπορεί να αντιστοιχιστεί με έως και τρεις συσκευές μέσω USB-C ή Bluetooth. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία 380mAh μπορεί να διαρκέσει έως και δύο μήνες με μία μόνο φόρτιση. Το ποντίκι υποστηρίζει επίσης ασύρματη φόρτιση Qi και ο συνολικός χρόνος φόρτισης διαρκεί 1,5 ώρες. Μια φόρτιση 15 λεπτών μπορεί να σας αποφέρει ακόμη και μία εβδομάδα μπαταρίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *