Midnight Black και Cosmic Red: Οι εκδόσεις PS5 DualSense

Midnight Black και Cosmic Red: Οι εκδόσεις PS5 DualSense

Η Sony ανακοίνωσε δύο νέα μοντέλα DualSense – Midnight Black και Cosmic Red . Θα είναι διαθέσιμα από τον επόμενο μήνα για να προσθέσουν ένα χρώμα στην εγκατάσταση του παιχνιδιού σας.

Ο ελεγκτής DualSense σημείωσε ριζική απόκλιση από τους προηγούμενους ελεγκτές της Sony παρέχοντας καινοτόμες δυνατότητες. Οι νέοι ελεγκτές DualShock υποστηρίζουν όλες τις ίδιες δυνατότητες όπως απτική ανάδραση και προσαρμοστικές ενεργοποιήσεις που μπορούν να αντέξουν διαφορετικά επίπεδα αντίστασης, ανάλογα με το τι κάνετε σε παιχνίδια που έχουν σχεδιαστεί για να τα εκμεταλλευτείτε. Έχουν επίσης ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο, ηχείο και υποδοχή ακουστικών που σας επιτρέπει να συνδέσετε τυπικά ακουστικά 3,5 mm ή ακουστικά.

Ακριβώς όπως ο ελεγκτής PS4 DualShock πήρε πολλές πολύχρωμες κυκλοφορίες καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής της προηγούμενης γενιάς κονσόλας, αυτό πιθανώς δεν θα είναι η τελευταία φορά που η Sony θα κυκλοφορήσει νέους ελεγκτές χρωμάτων για το PS5

Το Midnight Black διαθέτει δύο διακριτικά διαφορετικές αποχρώσεις του μαύρου με ανοιχτό γκρι λεπτομέρειες για να αντικατοπτρίζει τον τρόπο προβολής του χώρου στον νυχτερινό ουρανό. Ο ελεγκτής διατίθεται στα 69,99 $ και είναι διαθέσιμος για προπαραγγελία στο Amazon.com με παραδόσεις από τις 18 Ιουνίου 2021. Το

Cosmic Red προσφέρει ένα εντυπωσιακό μαύρο και κόκκινο σχέδιο εμπνευσμένο από τις μοναδικές ζωηρές αποχρώσεις του κόκκινου που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Η τιμή του είναι 74,99 $ και είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία στο Amazon.com  με παραδόσεις από τις 18 Ιουνίου 2021.

Η Sony συμβουλεύει ότι η ακριβής ημερομηνία θα διαφέρει ανάλογα με την τοποθεσία. Μπορείτε να ελέγξετε το PlayStation.com για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *