Προβλήματα στην παραγωγή του Nintendo Switch

Προβλήματα στην παραγωγή του Nintendo Switch

Η Nintendo είχε την πιο κερδοφόρα χρονιά της, έχοντας πουλήσει 28,8 εκατομμύρια κονσόλες μαζί με 230,9 εκατομμύρια παιχνίδια. Ωστόσο, η ιαπωνική εταιρεία παιχνιδιών δυσκολεύεται να κατασκευάσει  κονσόλες Switch για να καλύψει τη ζήτηση. Η εταιρεία είπε ότι γίνεται «πιο αβέβαιη» για τα σχέδια παραγωγής της για το επόμενο έτος εν μέσω παγκόσμιας έλλειψης ημιαγωγών.

Η Nintendo δεν είναι η μόνη εταιρεία παραγωγής κονσόλας που αντιμετωπίζει προβλήματα παραγωγής που σχετίζονται με την έλλειψη ημιαγωγών. Προηγουμένως, η Microsoft δήλωσε ότι αναμένει ότι η παραγωγή του Xbox Series X / S θα είναι επιτυχημένη φέτος. Η Sony, από την άλλη πλευρά, προειδοποίησε ακόμη και ότι οι ελλείψεις του PS5 θα μπορούσαν να συνεχιστούν έως το 2022.

 Ο πρόεδρος της Nintendo Company, Shuntaro Furukawa, εξήγησε,

“Η ζήτηση για υλικό εξακολουθεί να υπερβαίνει τις προσδοκίες μας ακόμη και μετά την έναρξη αυτού του ημερολογιακού έτους, και η παραγωγή δεν έχει φτάσει μέχρι σήμερα σε αυτήν την υψηλή ζήτηση λόγω της στενής κατάστασης προσφοράς και ζήτησης υλικών ημιαγωγών παγκοσμίως. επί του παρόντος προσπαθούμε να παράγουμε όσο το δυνατόν περισσότερες μονάδες, το γεγονός είναι ότι τα σχέδια παραγωγής μας είναι πιο αβέβαια από ό, τι ήταν στην αρχή των προηγούμενων οικονομικών ετών.

Σύμφωνα με αναφορές, το επόμενο έτος θα μπορούσε να δει την κυκλοφορία ενός νέου μοντέλου 4K  – που θα μπορούσε να δει ακόμη περισσότερες καθυστερήσεις λόγω έλλειψης chip.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *