Office For Android: Τώρα υποστηρίζει εγγραφή  φωνητικών λήψεων με μεταγραφή

Office For Android: Τώρα υποστηρίζει εγγραφή φωνητικών λήψεων με μεταγραφή

Η εφαρμογή Microsoft Office για Android αποκτά μια νέα δυνατότητα σήμερα – τη δυνατότητα εγγραφής φωνητικών λήψεων με ζωντανή μεταγραφή. Η ενημέρωση φαίνεται να είναι διαθέσιμη μόνο για χρήστες που είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα beta στο Google Play Store και συνοδεύεται από την έκδοση 16.0.14026.20172 της εφαρμογής.

Η λήψη φωνής είναι ένα αρκετά απλό χαρακτηριστικό. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό από το μεγάλο εικονίδιο “+” στο κάτω μέρος της οθόνης της εφαρμογής και από εκεί, μπορείτε απλά να ξεκινήσετε την εγγραφή πατώντας το κουμπί μικροφώνου. Οι ηχογραφήσεις μεταγράφονται ζωντανά από προεπιλογή και μπορούν στη συνέχεια να αποθηκευτούν σε μορφή ήχου μαζί με τη μεταγραφή. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να αναγνωρίσει διαφορετικά ηχεία και να διαχωρίσει το διάλογο για κάθε ηχείο στη μεταγραφή. Εάν υπάρχουν σφάλματα στη μεταγραφή, μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε το κείμενο μετά το γεγονός.

Αυτή η δυνατότητα φαίνεται να βασίζεται στην εργασία που έχει ήδη κάνει η Microsoft σε λειτουργίες που σχετίζονται με τη φωνή, όπως το Transcribe for Word, το οποίο κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι. Η εφαρμογή του Office για κινητά έχει γίνει κόμβος για πολλές από τις έξυπνες λειτουργίες του Microsoft, καθιστώντας το όλο και πιο ευέλικτο εργαλείο. Η εφαρμογή ξεκίνησε για πρώτη φορά πέρυσι και εκτός από το συνδυασμό των Word, Excel και PowerPoint, ενσωματώνει εργαλεία όπως το Microsoft Lens (πρώην Office Lens), τις φόρμες και την τοπική ασύρματη κοινή χρήση αρχείων. Μπορεί επίσης να έχει πρόσβαση στις κολλώδεις σημειώσεις σας και να ανοίγει αρχεία PDF.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *