Microsoft Edge: κλέβει δεδομένα από το Chrome;

Microsoft Edge: κλέβει δεδομένα από το Chrome;

Ο Microsoft Edge φαίνεται να έχει προβλήματα. Οι χρήστες ισχυρίζονται ότι ο Microsoft Edge συλλέγει ανοιχτές καρτέλες και άλλες πληροφορίες από το Chrome χωρίς άδεια.

Το πρόγραμμα περιήγησης της Microsoft διαθέτει μια εναλλαγή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτόματη μετεγκατάσταση δεδομένων από το Chrome στο Edge. Κατά την αρχική ρύθμιση, το Edge ζητά από τους χρήστες να του επιτρέψουν να συγχρονιστεί με άλλα προγράμματα περιήγησης, ώστε να μπορούν να αλλάζουν απρόσκοπτα από το Chrome ή Firefox. Αυτή η επιλογή είναι επίσης διαθέσιμη στις ρυθμίσεις που είναι απενεργοποιημένες από προεπιλογή. Είναι ενδιαφέρον ότι η Microsoft σάς ζητά επίσης να επιτρέψετε αυτήν τη συμπεριφορά με μια προσεκτικά κατασκευασμένη οθόνη κατά τη διάρκεια της out-of-box εμπειρίας των Windows 10.

Ωστόσο, ο Edge φαινομενικά δεν ενδιαφέρεται για την επιλογή που θα διαλέξετε και κλέβει δεδομένα από το Chrome όταν δεν πρέπει .Υπάρχουν ισχυρισμοί ότι ο Edge ανέλαβε τις καρτέλες του στο Chrome σε δύο συσκευές χωρίς άδεια μετά τις πρόσφατες ενημερώσεις των Windows. Ο Microsoft Edge παραδέχτηκε τα εγκλήματά του εκκινώντας αυτόματα με όλα τα δεδομένα που αντιγράφηκαν από το Chrome. Άλλοι χρήστες βίωσαν τις ίδιες φρικαλεότητες λογισμικού.

2 thoughts on “Microsoft Edge: κλέβει δεδομένα από το Chrome;

  1. Ανοησία της Microsoft και είναι σαν να πυροβολούν τα πόδια τους. Δεν αφήνουν το πρόγραμμα πλοήγησης να κάνει την δουλειά από μόνο του. Ακολουθούν ανόητες ληστρικές συμπεριφορές, προσπαθώντας να το επιβάλουν στους τελικούς χρήστες. Μην εκπλαγείτε αν το Edge γίνει ακόμη ένα IE με αυτόν τον ρυθμό βλακείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *