Oppo: Επιστρέφει στην Ευρώπη;

Oppo: Επιστρέφει στην Ευρώπη;

Πλησιάζει η επιστροφή της  Oppo στην Ευρώπη. Ο κατασκευαστής θα λανσάρει την επόμενη ναυαρχίδα της σειράς Find σε όλες τις χώρες όπου η Oppo ήταν προηγουμένως παρούσα.

Μια άλλη σημαντική ανακοίνωση από την εταιρεία ήταν μια τριετής συνεργασία με τον ισπανικό όμιλο Telefonica. Αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει στην επιστροφή της Oppo στην Ευρώπη.

Δυστυχώς, η ακριβής διατύπωση «επόμενη γενιά της σειράς Find» σημαίνει ότι το η σειρά Find X8 ή/και τα πτυσσόμενα Find N4 θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη. Τα τηλέφωνα Oppo Reno θα  επιστρέψουν κατά τη διάρκεια του 2024. Έτσι, θα προσφέρει  πιο αξιοπρεπείς επιλογές μεσαίας κατηγορίας έως premium στους Ευρωπαίους πελάτες.

Η συνεργασία της Telefonica σημαίνει ότι η Oppo θα αρχίσει να πουλά τις συσκευές της μέσω παρόχων σε τουλάχιστον τέσσερις χώρες. Η Ισπανία είναι προφανώς η πρώτη, αλλά η Telefonica λειτουργεί επίσης στη Γερμανία, την Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Oppo σταμάτησε να πουλά τα προϊόντα της στην Ευρώπη μετά από μια νομική διαμάχη για τις πατέντες 5G με τη Nokia. Και οι δυο μεριές υπέγραψαν πολυετή συμφωνία διασταυρούμενης άδειας τον περασμένο μήνα. Έτσι, άνοιξε η πόρτα για την Oppo να ξαναμπεί στην Ευρώπη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *