Micron : κυκλοφορεί το μικρότερο τσιπ αποθήκευσης UFS 4.0 

Micron : κυκλοφορεί το μικρότερο τσιπ αποθήκευσης UFS 4.0 

Η Micron ανακοίνωσε την τελευταία της λύση στο MWC 2024. Είναι το πιο συμπαγές προϊόν UFS 4.0 μέχρι σήμερα, με διαστάσεις μόλις 9 x 13 χιλιοστά. Εξακολουθεί να προσφέρει χωρητικότητα έως 1 TB και εξαιρετική απόδοση. Συγκεκριμένα, παρέχει 4300 MB/s ταχύτητα ανάγνωσης και 4000 MB/s ταχύτητα εγγραφής.

Ο κύριος λόγος που η Micron έφερε τη μικρότερη λύση είναι τα σχόλια από τους κατασκευαστές OEM smartphone. Αυτοί είπαν ότι ήθελαν περισσότερο χώρο για μεγαλύτερες μπαταρίες. Η αμερικανική εταιρεία ανέπτυξε το προϊόν στα κοινά εργαστήρια πελατών της στις ΗΠΑ, την Κίνα και την Κορέα και το κατασκεύασε με την τεχνολογία 3D NAND 232 επιπέδων.

Το αποτύπωμα του τσιπ UFS 4.0 έγινε 20% μικρότερο, σε σύγκριση με τη λύση 11 x 13 mm, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο. Αυτό θα μειώσει τη χρήση ενέργειας χωρίς να διακυβεύεται η συνολική απόδοση. Η Micron έφερε το HPM (High-Performance Mode), το οποίο είναι μια αποκλειστική λειτουργία Βοηθάει στην βελτιστοποίηση της απόδοσης κατά τη διάρκεια εντατικής χρήσης smartphone, η οποία είναι 25% βελτιωμένη ταχύτητα όταν είναι ενεργοποιημένη η HPM.

Η Micron αποστέλλει τώρα δείγματα του νέου αποθηκευτικού χώρου UFS 4.0 σε τρεις παραλλαγές – 256 GB, 512 GB και 1 TB.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *