Microsoft : παρατείνει την πρόσβασης στην κλασική εφαρμογή Teams 

Microsoft : παρατείνει την πρόσβασης στην κλασική εφαρμογή Teams 

Οι νέες και βελτιωμένες εφαρμογές Microsoft Teams για Windows και Mac είναι διαθέσιμες από τον Οκτώβριο του 2023. Η Microsoft επέτρεψε στους χρήστες να έχουν την επιλογή να μεταβούν στις νέες εφαρμογές Teams ή να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τις παλαιότερες “κλασικές” ομάδες μέσω εναλλαγής.

Στη συνέχεια , ανακοίνωσε ότι οι υπόλοιποι χρήστες “κλασικών” Teams θα ενημερώνονται αυτόματα στην νέα εφαρμογή Teams μετά τις 31 Μαρτίου 2024.

Τώρα , η Microsoft πρόκειται να δώσει στους «κλασικούς» χρήστες του Teams μερικούς μήνες ή περισσότερους, πριν γίνει η μετάβαση στις νέες εφαρμογές Teams.Η εταιρεία αποκάλυψε ότι θα επεκτείνει την «κλασική» πρόσβαση των ομάδων τουλάχιστον έως την 1η Ιουλίου 2024.

Αυτή η αλλαγή έγινε λόγω ορισμένων χρηστών “που αντιμετώπισαν προβλήματα με τη μετακίνηση σε νέες ομάδες ή που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για αναβάθμιση”. Η επέκταση θα δώσει στους διαχειριστές των επιχειρήσεων περισσότερο χρόνο για να διορθώσουν τυχόν προβλήματα κατά τη μετάβαση από τις “κλασικές” ομάδες στις νέες εφαρμογές Teams.

6 thoughts on “Microsoft : παρατείνει την πρόσβασης στην κλασική εφαρμογή Teams 

  1. H νέα έκδοση εξακολουθεί να μην έχει σημάδι ειδοποίησης για το εικονίδιο της γραμμής συστήματος… Θα αγνοήσω όλους με αυτή τη δικαιολογία

  2. Στην εταιρεία μου, υπάρχουν μερικοί λογαριασμοί που δεν εμφανίζουν εικόνες ή βίντεο στην εφαρμογή νέων ομάδων, ενώ συμμετέχουν σε μια συνάντηση.
    Δεν βοηθάει η απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του. Η μόνη λύση είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουν ομάδες στον ιστό

  3. Η εφαρμογή των νέων Teams στην επιχείρηση, ειδικά σε περιβάλλον τύπου RDS ή VDI είναι για γέλια. Ελπίζουμε ότι αυτό θα βελτιωθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *