Sony PlayStation: ετοιμάζει απολύσεις

Sony PlayStation: ετοιμάζει απολύσεις

Η Sony έγινε μια ακόμα εταιρία που σχεδιάζει να απολύσει ανθρώπους . Αναμένεται να καταργήσει 900 θέσεις στο τμήμα Sony Interactive Entertainment, πιο γνωστό ως επιχειρηματική δραστηριότητα PlayStation. Αυτό είναι το 8 τοις εκατό του συνολικού εργατικού δυναμικού στη SIE.

Η Sony ανακοίνωσε ότι αυτές οι απολύσεις οφείλονται στο ότι η εταιρεία χρειάζεται αλλαγές «για να συνεχιστεί η ανάπτυξη της επιχείρησης ».

Οι απολύσεις θα είναι παγκοσμίως σε όλες τις δραστηριότητές της στο PlayStation. Θα περιλαμβάνουν περικοπές σε πολλές ομάδες ανάπτυξης του PlayStation Studios πρώτου κατασκευαστή. Το στούντιο της Sony στο Λονδίνο αναμένεται να κλείσει εντελώς και θα υπάρξουν περικοπές στην ομάδα Firesprite.

Αυτή η ειδοποίηση έρχεται σε ένα ιδιαίτερα χαμηλό σημείο στην επιχείρηση PlayStation της Sony. Η εταιρεία προειδοποίησε στην τελευταία της τριμηνιαία οικονομική έκθεση ότι οι πωλήσειςτης κονσόλας PS5 μπορεί να αρχίσει να μειώνεται “εν μέρει λόγω της εισόδου του στο δεύτερο μισό του κύκλου της κονσόλας.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *