Poco F6 : Αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για το chipset και την κάμερα

Poco F6 : Αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για το chipset και την κάμερα

Μέχρι τώρα , υπήρχε μια φήμη για τον επεξεργαστή του Poco F6 αλλά τώρα υπάρχει απόδειξη . Στην νέα αποκάλυψη ο επεξεργαστής που θα χρησιμοποιηθει είναι ο Snapdragon 8s Gen 3.

Το Poco F6, κωδικό όνομα“Peridot” (και με αριθμό μοντέλου N16T), θα ακολουθήσει στην πορεία του πρόσφατου Xiaomi Civi 4 Pro, που ήταν το πρώτο τηλέφωνο με το 8s Gen 3. Ωστόσο, το Poco μπορεί να βασίζεται σε ένα διαφορετικό μοντέλο της Xiaomi, το Redmi Note 13 Turbo (το οποίο δεν έχει ακόμη παρουσιαστεί).

Το 8s Gen 3 είναι ένας ενδιαφέρον συνδυασμός σχεδίασης 8 Gen 2 και 8 Gen 3, αν και κατά κάποιο τρόπο είναι λιγότερο ισχυρός από το ένα (π.χ. χωρίς εγγραφή βίντεο 8K). Ωστόσο, αυτό το τσιπ κατασκευάστηκε ακριβώς για τηλέφωνα όπως το Poco F6 – το μεγαλύτερο μέρος της δύναμης μιας ναυαρχίδας για πολύ λιγότερα χρήματα.

Επίσης , αποκαλύφτηκαν λεπτομέρειες για τις κάμερες. Το κύριο θα έχει ένα 50MP Sony IMX882, έναν αισθητήρα 1/2″ που χρησιμοποιήθηκε σε πρόσφατα τηλέφωνα όπως το Realme 12 Pro και το OnePlus Ace 3V. Το ultra wide 8MP θα χρησιμοποιεί το παλιό IMX355. Η κάμερα selfie χρησιμοποιεί ένα OV20B από την OmniVision.

Οι οθόνες θα προέρχονται από δύο προμηθευτές: την TCL και την Tianma. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία για τις προδιαγραφές της οθόνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *