Microsoft Edge Canary for Android : Τι νέο προσφέρει..

Microsoft Edge Canary for Android : Τι νέο προσφέρει..

Εδώ και λίγο καιρό η Microsoft είχε σε πειραματικό στάδιο την υποστήριξη επεκτάσεων στο Edge για Android. Οι χρήστες είχαν να χειριστούν περιορισμένο σύνολο επεκτάσεων για να προσπαθήσουν να βελτιώσουν την εμπειρία περιήγησής.

Ωστόσο, υπήρχαν μόνο δύο επεκτάσεις . Τώρα, μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε επέκταση επιφάνειας εργασίας από το κατάστημα πρόσθετων Edge.

Η διαδικασία δεν είναι επίσημη, ούτε είναι πολύ φιλική προς το χρήστη. Απαιτεί την εισαγωγή αναγνωριστικών επεκτάσεων στις ρυθμίσεις προγραμματιστή μέσα στο Microsoft Edge Canary για Android.

Αν είστε περίεργοι να δοκιμάσετε, δείτε πώς να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε επέκταση Edge στο Edge για Android ωςεξηγείται από το u/daplugg23στο Reddit:

  • Μεταβείτε στον ιστότοπο των πρόσθετων Edge και βρείτε την επέκταση που θέλετε να εγκαταστήσετε στο Edge για Android.
  • Κάντε κλικ στη γραμμή διευθύνσεων και αντιγράψτε το τελευταίο μέρος της διεύθυνσης μετά το σύμβολο /. Αυτό είναι το αναγνωριστικό επέκτασης. Για παράδειγμα, το αναγνωριστικό επέκτασης του Microsoft Editor είναιhokifickgkhplphjiodbggjmoafhignh.
  •  Κατεβάστε το Microsoft Edge Canary από το Google Play Store.
  • Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης και μεταβείτε στοedge://flags.
  • Βρείτε και ενεργοποιήστε το “Επέκταση Android”σημαία.
  • Κάντε επανεκκίνηση του Edge και, στη συνέχεια, μεταβείτε στοΡυθμίσεις > Σχετικά με τον Microsoft Edge.
  • Πατήστε γρήγορα τον αριθμό έκδοσης πέντε φορές για να ενεργοποιήσετε τις Επιλογές προγραμματιστή.
  • Εύρημα “Εγκατάσταση επέκτασης με αναγνωριστικό” και επικολλήστε το αναγνωριστικό που αντιγράφηκε στο βήμα 2.
  • Ανοίξτε μια νέα καρτέλα, μεταβείτε σε οποιονδήποτε ιστότοπο και ανοίξτε τη λίστα επεκτάσεων. Η επέκτασή σας θα πρέπει να είναι εκεί, έτοιμη για εργασία.

Λάβετε υπόψη ότι δεν θα λειτουργούν όλες οι επεκτάσεις επιτραπέζιου υπολογιστή σε κινητά. Κάποια λειτουργούν κανονικά, άλλα λειτουργούν μερικώς . Ίσως να διακόπτουν τη λειτουργία του προγράμματος περιήγησης και να προκαλούν άλλες αστάθειες.

Δοκιμάστε να εγκαταστήσετε διαφορετικές επεκτάσεις για να δείτε τι κολλάει και τι δεν λειτουργεί. Επίσης, σημειώστε ότι ο Microsoft Edge για Android δεν υποστηρίζει το Chrome Web Store – Λειτουργούν μόνο οι επεκτάσεις από το κατάστημα πρόσθετων Edge.

3 thoughts on “Microsoft Edge Canary for Android : Τι νέο προσφέρει..

  1. Εγώ θα την χρησιμοποιήσω μόνο για την επέκταση ublock origin. Αν δεν γίνει κάτι με αυτή τη επέκταση δεν θα μου είναι χρήσιμη αυτή η νέα δυνατότητα..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *