Samsung Galaxy Z Fold6 : Ελαφρύτερο και πιο λεπτό από τον προκάτοχό του

Samsung Galaxy Z Fold6 : Ελαφρύτερο και πιο λεπτό από τον προκάτοχό του

Το Galaxy Z Fold6 της Samsung θα ζυγίζει 239 g. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι κατά 15 γρ ελαφρύτερο από το προκάτοχο του. Αυτό σημαίνει επίσης ότι το Fold6 θα ζυγίζει όσο και το OnePlus Open, και θα είναι 6g ελαφρύτερο από τη βαρύτερη επιλογή του Open.

Ακόμη, το Fold6 θα έχει πάχος 5,6 mm όταν είναι ανοιχτό και 12,1 mm όταν είναι κλειστό. Για λόγους σύγκρισης, σημειώστε ότι οι μετρήσεις πάχους του Fold5 είναι 6,1mm και 13,4mm, του Honor Magic V2 είναι 4,7/4,8mm και 9,9/10,1mm, ενώ το OnePlus Open έρχεται στα 5,8mm και 11,7mm, αντίστοιχα.

Σίγουρα, το Fold6 θα εξακολουθεί να είναι το πιο χοντρό , αλλά η Samsung τελικά ανταγωνίζεται στο πάχος και το βάρος με το μεγαλύτερο πτυσσόμενο της και σίγουρα έχει πολύ καιρό να έρθει. Αυτό , φυσικά, θα ισχύσει εάν πραγματοποιηθεί η φήμη.

Το Fold6 αναμένεται να διατηρήσει τη διαγώνιο 7,6″ για την εσωτερική οθόνη, ενώ η οθόνη του καλύμματος γίνεται ακόμα λιγότερο ψηλή. Το Fold5 είχε αναλογία διαστάσεων 23,1:9, αυτό θα ανεβάσει στο 22: 9, καθιστώντας το πιο φαρδύ και κοντό όταν είναι κλειστό. Η διαγώνιος της οθόνης αυξάνεται επίσης σε 6,3″ από 6,2″.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *