OpenAI : επιτρέπει δωρεάν χρήση του ChatGPT 

OpenAI : επιτρέπει δωρεάν χρήση του ChatGPT 

Πέρυσι, η OpenAI ζήτησε από τα άτομα που θέλουν να έχουν πρόσβαση στο chatbot να εγγραφούν για έναν λογαριασμό OpenAI. Σήμερα, η εταιρεία αποκάλυψε ότι δεν χρειάζεται να κάνετε κάποιο λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT.

H OpenAI δήλωσε ότι ανοίγει αυτή τη νέα πρόσβαση «σταδιακά». Έτσι, ανάλογα με το πού ζείτε, μπορεί να χρειαστεί να αποκτήσετε έναν λογαριασμό προτού αυτή η βελτίωση είναι διαθέσιμη για όλους. Γιατί λοιπόν να κάνετε το ChatGPT διαθέσιμο εντελώς δωρεάν τώρα; Το OpenAI λέει ότι ο κύριος στόχος του είναι να επιτρέψει σε όποιον είναι περίεργος για την τεχνητή νοημοσύνη να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτό.

Το OpenAI λέει ότι αυτή η νέα ελευθερία πρόσβασης στο ChatGPT έρχεται με μερικές προειδοποιήσεις. Θα υπάρχουν περισσότερα προστατευτικά κιγκλιδώματα για τη “δωρεάν” έκδοση και αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να αποκλειστεί η χρήση μηνυμάτων κειμένου.

Μπορείτε ακόμα να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT και θα έχει δυνατότητες που δεν διαθέτει η “δωρεάν” έκδοση.

Το OpenAI λέει ότι οι χρήστες της δωρεάν έκδοσης ChatGPT θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο . Μπορείτε να πληκτρολογήσετε στο chatbot για να εκπαιδευτείτε σε μελλοντικά μοντέλα LLM. Ωστόσο, τα άτομα με ή χωρίς λογαριασμό μπορούν απλώς να μεταβούν στο μενού Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, να κάνουν κλικ στο κουμπί εναλλαγής που λέει “Βελτιώστε το μοντέλο για όλους”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *